Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 08 16

Prie PPM pagrindinio turnyro 2 dienos starto linijos stojo 5 lietuviai

​​​​​​​Šiuo metu Čekijos Rozvadovo mieste vyksta „Party Poker MILLIONS“ (PPM) Europos etapas. €10,300 įpirkos pagrindiniame turnyre šiandien vyksta antroji diena, iki kurios prasibrovė 4 Lietuvos atstovai. Dar vienas tautietis įsipirko 2 etapo starte. O PPM finalininkas Matas Cimbolas - jų jau laukia 3 dienoje.
Arūnas Sapitavičius / meritpoker.com nuotr.
Arūnas Sapitavičius

PPM Europos festivalyje jau spėjo pasižymėti Antanas Guoga, kuris užbaigė tuščią laikotarpį triumfuodamas „Triton €25K Short Deck“ turnyre. Ši pergalė Lietuvos pokerio veteranui pelnė per €237 tūkstančius.

Tuo tarpu dabar visas dėmesys yra sutelktas į PPM Europos pagrindinį turnyrą su €5 milijonų garantija. 1A ir 1B dienose viso startavo 181 žaidėjas, 160 kurių pasiekė 2 etapą. Dar 81 žaidėjas į kovą stojo 2 dienos pradžioje. Tarp jų buvo ir lietuvis Danas Dambrauskas.

Be to, dar 102 žaidėjai šio turnyro startui pasirinko interneto skrydžius. PPM Pietų Amerikoje pasiekęs finalą ir laimėjęs $571 tūkstantį Matas Cimbolas (siūlome prisiminti video interviu su juo išsyk po šio laimėjimo) šįsyk startui pasirinko būtent interneto kovas. Sprendimas pasiteisino – lietuvis prasibrovė iki 3 dienos, į kurią grįš su 15BB žetonų bokštu ir jau užsitikrinęs bent minimalų €20 tūkst. Prizą.

Tuo tarpu dar keturi mūsiškiai jau Rozvadove įveikė startinių dienų barjerus. 2 dienos pradžioje Vladas Tamašauskas turėjo 2,260,000 žetonų, Vladas Burneikis – 2,020,000, Arūnas Sapitavičius - 1,555,000, o Gediminas Čižauskas - 385,000 turnyro valiutos.

2 dienos pradžioje 243 žaidėjų priešaky žengė pokerio veteranas Freddy Deebas su 5,585 milijono žetonų. Lyderių trejete taip pat buvo kinas Yake Wu (5,5 milijono), kurį „Triton €25K Short Deck“ lemiamoje dvikovoje prieš keletą dienų palaužė Antanas Guoga.

PPN Europos pagrindinio turnyro naujienų mūsų portale ieškokite ir savaitglį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius