-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 12 03

„888poker LIVE“ Londone Egidijus Alšauskas pelnė 4 vietą 

Pokerio entuziastas iš Lietuvos Egidijus Alšauskas solidžiai pasirodė „888poker LIVE“ festivalio pagrindiniame turnyre. Aplenkęs virš 500 varžovų mūsiškis suklupo tik 4 vietoje ir susižėrė penkiaženklį prizą.
Egidijus Alšauskas / organizatorių nuotr.
Egidijus Alšauskas / organizatorių nuotr.
Temos: 2 Londonas Pokeris

Viso žaidėjai „888poker LIVE“ pagrindiniame turnyre žaidėjai £1,100 įpirkas paklojo 518 kartų, tad prizinis fondas viršijo pusę milijono svarų sterlingų. E.Alšauskas buvo tarp 23 stipriausių mūšio dalyvių, prasibrovusių iki 3 žaidimo etapo.

Finalinę dieną pradėjęs būrio viduryje Egidijus nuo pradžių pamažu stiprino savo pozicijas. Jis įsiveržė į lyderių tarpą, kai 17 vietoje nokautavo rumuną Ioną Albu. Oponentas sudėjo paskutinius 8 privalomuosius statymus (BB) su A♣8♠, bet argumentų prieš lietuvio T♦T♠ nerado.

Mūsiškis buvo kiek aptirpęs, bet vėl sustiprino pozicijas, kai 12 vietoje eliminavo britą Scottą Berko. Šįsyk E.Alšauskui nusišypsojo sėkmė. Priešininkui pakėlus statymą mūsiškis atliko permušimą su A♠Q♦ ir atsakė į nemažą sustūmimą. Varžovas laikė Q♣Q♠ ir pirmavo... iki riverio, kur kritęs A♦ padovanojo pergalę lietuviui.

Prie devynviečio finalinio stalo mūsiškis sėdo su antra pagal dydį žetonų krūvele (81BB), atsilikdamas tik nuo Vokietijos atstovo Manuelio Bueno (155BB). Tačiau finalo pirmasis etapas buvo tuščias ir likus 6 žaidėjams E.Alšauskas jau žengė ketvirtas. Kritus dar vienam žaidėjui 5 finalininkų žetonų pusiausvyra buvo įdomi. M.Bueno turėjo trigubai daugiau žetonų už artimiausią persekiotoją, o likę žaidėjai prižiūrėjo beveik identiškus žetonų bokštus.

Kurį laiką užtrukusią kritimų sausrą nutraukė gerokai sutirpęs latvis Aleksandrs Golubevs, kuris SB pozicijoje sustūmė paskutinius 7BB su Q♣8♣. Jo deportacija pasirūpino būtent lietuvis, kuris atsakė su K♥J♥ ir jau flope pagavęs dvi poras nepaliko varžovui jokių šansų.

Keturių žaidėjų kova vėl tęsėsi kurį laiką. E.Alšauskas kelis kartus stūmė apie 20BB bokštą po oponentų kėlimų, priversdamas juos nusimesti (taip pat ir geresnes rankas). Visgi, vienąsyk toks manevras nepavyko. Žetonų lyderiu tapęs L.Louisas BU pozicijoje atidarė banką su T♠T♥, o Egidijus BB vietoje sustūmė 17BB su K♦6♣. Šįsyk oponentas niekur nesitraukė, o flopas T♣4♣4♦ buvo triuškinantis. Stebuklas turne ir riveryje neįvyko ir Egidijus Alšauskas baigė pasirodymą 4 vietoje, už kurią gavo £33,230 prizą.

Finalo starto lyderis M.Bueno krito trečias (£44,920), sidabrą pelnė L.Louisas (£69,770), o čempiono titulą ir pagrindinį £100,000 prizą iškovojo rumunas Adrianas Constantinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius