Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 11

Aleksandras Rusinovas LAPT Čilės „High Roller“ turnyre laimėjo 14 tūkst. dolerių

Lietuvis Aleksandras Rusinovas solidžiai pasirodė Lotynų Amerikos pokerio turo (LAPT) Čilės etapo „High Roller“ turnyre, kur prasibrovė tarp prizininkų ir finišavo 6 pozicijoje. Pagrindiniame turnyre šeimininkų atstovas pelnė sau antrąjį LAPT trofėjų.
Aleksandras Rusinovas Lotynų Amerikos pokerio ture (LAPT)
Aleksandras Rusinovas Lotynų Amerikos pokerio ture (LAPT) / PokerStars.net

Šiomis dienomis įdėmiai stebėjome veiksmą Vino del Mar mieste vykstančiame LAPT Čilės festivalyje, kur kovojo ir pora lietuvių. Mūsiškis Aleksandras Rusinovas sėkmingai startavo 5 tūkst. dolerių įpirkos „High Roller“ varžybose. Viso šiame turnyre žaidėjai įsipirko 48 kartus ir lietuvis antrąją dieną pasiekė turėdamas dvigubą žetonų vidurkį.

Vakar prie stalų grįžo 21 pretendentas į 69 tūkst. dolerių pagrindinį prizą. Sėkmingai pratęsęs kovą antros dienos starte vilnietis dar labiau sustiprino savo pozicijas ir pirmiausiai prasibrovė iki finalinio stalo, o po to ir išgyveno pinigų burbulo sprogimą, užsitikrindamas vietą tarp septynių prizininkų. Visgi, pakovoti dėl didžiųjų prizų nepavyko. A. Rusinovas finišavo šeštoje vietoje, kai su vienspalviais karaliumi ir dama neįveikė varžovo tūzo ir aštuonakės. Lietuvio sąskaitą papildė maždaug 14 tūkst. dolerių laimėjimas.

Finišavo ir LAPT Čilės 2500 dolerių įpirkos pagrindinis turnyras, į kurį žaidėjai įsipirko 410 kartų. Jo nugalėtoju tapo šeimininkų atstovas Oscaras Alache, kuriam tai buvo jau antra pergalė LAPT pagrindinėse varžybose. Keturi pajėgiausi turnyro dalyviai sutarė dėl didžiųjų prizų dalybų.  Mažiausiai – 86 505 dolerius – pelnė finalo pradžioje lyderio pozicijoje buvęs argentiniteis Javieras Venegas (vėliau jis užėmė 3 vietą). Jo tautietis, buvęs „PokerStars Pro“ komandos narys Jose „Nacho“ Barbero susižėrė 100 073 dolerių prizą (galutinė vieta – ketvirta). Tuo tarpu finalinėje dvikovoje O. Alache įveikė vienintelę finalininkę moterį – brazilę Renatą Teixeirą. Merginai atiteko 113 460 dolerių, o čempionas gavo 131 962 dolerių laimėjimą.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius