Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 11 16

Antanas Guoga prisidėjo prie kriptovaliutų pokerio kambario įkūrimo

Technologijų inovacijos vejasi viena kita, o nuo jų stengiasi neatsilikti ir pokerio bendruomenė. Inovacijų nebijantis politikas ir verslininkas Antanas Guoga nutarė aplenkti bangą ir prisidėjo prie pirmojo kriptovaliutų pokerio kambario įkūrimo.
Antanas Guoga
Antanas Guoga / lyderis.eu nuotr.

„Pokeris – mano aistra. Aš mylių šį žaidimą. Tačiau internetinis pokeris išgyvena ne pačius geriausius laikus. Tikiu, kad „blockchain“ technologija ir kriptovaliutos grąžins pasitikėjimą ir saugumą į virtualaus pokerio kambarius. Dėl šios priežasties prisidėjau prie žmonių, kuriančių coinpoker.com“, – asmeniniame „Twitter“ puslapyje rašė A.Guoga, pokerio pasauly žinomas kaip „TonyG“.

„Coinpoker“ – pirmasis internetinio pokerio kambarys aptarnausiantis žaidėjus, disponuojančius kriptovaliutomis. Populiariausia kriptovaliuta „BitCoin“ priimama ir kituose kambariuose, tačiau išskirtinis „Coinpoker“ bruožas – nuosava kriptovaliuta ir galimybė atsiskaityti mažesnio populiarumo virtualiomis monetomis. Jau nuo lapkričio 16 dienos sistemoje „SpectroCoin“ galima įsigyti CHP kriptovaliutos, kurios vienetus jos ir „Coinpoker“ kūrėjai dar siūlo vadinti „Chipsais“.

Kol kas egzistuoja 100 milijonų „Chipsų“. Dar prieš atidarant kambarį ir pradedant platinti šią kriptovaliutą susidomėjimą projektu išreiškė tiek virtualaus pokerio, tiek kriptovaliutų komersantų bendruomenės. Kol kas vieno CHP vieneto kaina siekia 5 euro centus, tačiau sistemos kūrėjai tiki, kad ateityje valiuta brangs.

Kambario įkūrėjai įsitikinę, kad disponavimas kriptovaliuta išspręs daugelį opių internetinio pokerio problemų, kaip kad laimėjimų išmokėjimų trukmė, sandorių ir pavedimų skaidrumas ir panašios problemos.

„Coinpoker“ projekto pradinė fazė finišą pasiekė lapkričio 16 dieną, kuomet kambarys atidaromas ir tampa viešai prieinamu. Tiesa, kol kas neaišku, ar jame galės žaisti žaidėjai iš Lietuvos.

Kaip įprasta virtualaus pokerio kambariuose pirmiesiems žaidėjams „Coinpoker“ siūlo patrauklią mokesčių už žaidimus grąžą, kuri kol kas siekia 15 procentų. Neturintys galimybės įsigyti CHP „Coinpoker“ kambaryje gali naudoti ir kitas kriptovaliutas. Taip pat, kol kas, priimami ir įnašai tradicinėmis valiutomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius