Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 25

Antanas Guoga pasitraukė iš „Aussie Millions“ turnyro, Dominykas Karmazinas tęsia kovą

Melburne vykstančioje „Aussie Millions“ serijoje tęsiasi 10 tūkst. Australijos dolerių įpirkos pagrindinis turnyras, kuris laikomas prestižiškiausiomis Pietų pusrutulio pokerio varžybomis metuose. 74 iš 314 žaidėjų šiandien baigė ketvirtąją turnyro dieną, o po jos paaiškėjo, kad toliau kovą tęs tik vienas iš dviejų Lietuvos atstovų.
Antanas Guoga
Antanas Guoga / pokernews.com nuotr.

Iš viso turnyre startavo 659 žaidėjai, rinkęsi kurią dieną stoti į kovą – 1A, 1B ar 1C dieną. Du lietuviai Antanas Guoga ir Dominykas Karmazinas pasirinko 1C dieną ir tvirtai žengė į antrąją dieną. Tiesa, šiandien A.Guoga turnyrą buvo priverstas palikti.

Dienos pradžioje A.Guoga tvirtai laikė žaidimo gijas savo rankose ir iš turnyro išmetė buvusį „Aussie Millions“ čempioną bei žinomą pokerio žaidėją Gusą Hanseną. „Aš sužlugdžiau didįjį daną. Gusas visada nori prisiartinti, tačiau aš jį įviliojau į savo spąstus“, – po laimėtos rankos džiūgavo A.Guoga.

Aage Ravnas pakėlė statymus vidurinėje pozicijoje iki 2,500, A.Guoga savo rankose rado  vienspalvius tūzą ir karalių ir nusprendė tik atsakyti. Gusas su vienspalviais tūzu ir dama   permušė iki 10,000. Pirmasis žaidėjas nusimetė, o A.Guoga sustūmė viską. Hansenas, žinoma, atsakė ir buvo išsiųstas iš turnyro.

Iš turnyro A.Guoga pasitraukė pralaimėjęs partiją Diego Zeiteriui.

Tuo metu D.Karmazinui pavyko patekti į trečiąją dieną. Jo sąskaitoje – 94 tūkstančiai žetonų, o bendras žaidėjų žetonų vidurkis siekia 263 tūkstančius. Trečiąją turnyro dieną žaidėjai pradės tokiais privalomaisiais statymais: 2,500/5,000/500.

Net du žaidėjai po šio turnyro taps milijonieriais. Čempionas gaus $1,6 Australijos dolerių, o sidabro medalio laimėtojas milioną Australijos dolerių.

Kol kas žetonų lyderio pozicija priklauso Timui O'Shea, kuris turi sukaupęs 921 tūkstančių žetonų bokštą. Antrasis žengia puikiai pokerio pasaulyje pažįstamas ir nuo pirmosios dienos lyderių tarpe buvęs Philas Ivey. Jis dieną baigė su  778 tūkstančiais žetonų.

Lyderių penketukas:

1. Timas O'Shea 921,000
2. Philas Ivey 778,500
3. Aage Ravnas 708,500
4. Jasonas Koonas 667,500
5. Oliveris Speidelis 540,000

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius