Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 17

Atspėkite, kas taps naujuoju „Pokerstars“ komandos nariu ir laimėkite grynųjų

„PokerStars Online“ internetinio pokerio profesionalų komanda netrukus bus papildyta nauju nariu. Tačiau prieš tai „PokerStars“ siūlo savo žaidėjams galimybę šiek tiek užsidirbti.
Kas taps naujuoju komandos nariu?
Kas taps naujuoju komandos nariu?

Jeigu manote, kad pakankamai gerai orientuojatės internetinio pokerio aktualijose ir turite itarimą, ką „PokerStars“ galėjo pasikviesti į savo profesionalų būrį šį kartą, nepraleiskite progos paversti šios informacijos grynaisiais. „PokerStars“ apdovanos net 50 teisingai būsimąjį „PokerStars Online“ įvardyjusių pokerio entuziastų. 

Viskas, ką jums reikia padaryti, tai apsilankyti socialinio tinklo „Twitter“ puslapyje skirtame „PokerStars Online“ komandai (@PSTeamOnline) ir palikti jame žinutę su būsimojo kambario atstovo internetiniu pseudonimu arba tikruoju vardu ir pavarde.

Nepamirškite turite tik vieną bandymą, o kad atspėti būtų lengviau “PokerStars” į pagalbą siunčia esamus savo komandų atstovus. Tame pačiame „Twitter“ puslapyje rasite video įrašus su užuominomis, kas tas paslaptingasis „PokerStars“ šeimos naujokas.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius