-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 10

„Aussie Millions“ kovos nuo šiol vyks po „PokerStars“ vėliava

„Aussie Millions“ festivalio organizatoriai priėmė sprendimą šios šventės pagrindinį turnyrą nuo šiol susieti su Azijos ir Ramiojo Vandenyno pokerio turo (APPT) kovomis. Atsisakę buvusių rėmėjų paslaugų „Aussie Millions“ pasipuošė „PokerStars“ vėliavomis.
„Aussie millions“
„Aussie millions“ / highstakesdb.com nuotr.
Temos: 1 Vėliava

„Pagrindinis šio festivalio turnyras yra vienas didžiausių turnyrų vykstančių regione. Tuo tarpu korporacija „PokerStars“ yra vienvaldis lyderis pokerio rinkoje tiek mūsų regione, tiek kitose pasaulio dalyse. Kodėl turėtume atsisakyti dirbti su geriausiais?“, – situaciją trumpai apibūdino Xavieras Walshas, vienas iš „Aussie Millions“ vadovų.

Jau nuo ateinančių metų „Aussie Millions“ pagrindinis turnyras taps APPT dalimi. Tai reiškia, kad viskas, kas susiję su šia kova, pradedant internetinės kvalifikacijos turnyrais ir baigiant paties renginio organizavimu, nuo šiol puošis „PokerStars“ kokybės ženklu.

Ši kompanija ir joje dirbantys žmonės rengia Europos pokerio turą (EPT), Lotynų Amerikos pokerio turą (LAPT), Australijos ir Naujosios Zelandijos pokerio turą (ANZPT), Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turą (UKIPT), jau minėtą APPT ir daugelį mažesnių, regioninių, pokerio festivalių, tad įdirbis ir praktika, įgyta per daugybę darbo metų, nelieka be vaisių.

APPT prezidentas Danny McDonaghas oficialiame pranešime spaudai sakė: „Asmeniškai aš nekantrauju prisidėti prie „Aussie Millions“ komandos. Ši šventė turi gilias tradicijas ir man neapsakomai malonu turėti galimybę prie jų prisidėti“.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius