Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 10

„Betsafe“ kambario žaidėjams – šansas patekti į pokerio festivalį Bulgarijoje

Internetinio pokerio kambario „Betsafe“ žaidėjams siūloma dalyvauti lenktynėse, kurių laureatų laukia bilietai į pokerio festivalį Bulgarijoje. 
Naujasis Betsafe logotipas / betsafe.lt nuotr.
Naujasis Betsafe logotipas / betsafe.lt nuotr.

„Betsafe“ pokerio kambaryje liepos 3 – 24 dienomis žaidėjai turi unikalią galimybę pelnyti bilietus į rugpjūtį Bulgarijoje vyksiantį grynųjų pinigų žaidimų festivalį. Net trys žaidėjai užsitikrins vietas prie televizinių šventės stalų, kur turės galimybę ne tik įrodyti savo gebėjimus bet ir pasipelnyti.

Viskas, ką reikia padaryti, tai žaisti grynųjų pinigų žaidimus „Betsafe“ kambaryje ir sugeneruoti daugiau namų mokesčių negu jūsų oponentai. Šiose lenktynėse dalyvauti gali visi norintys, o sumokėti mokesčiai bus sumuojami žaidžiant visus Holdem, Omaha ar OFC grynųjų pinigų žaidimus kambaryje „Betsafe“.

Trys lenktynių laureatai pelnys lėktuvų bilietus į Bulgariją ir atgal, tris nakvynes keturių žvaigždučių viešbutyje, 360 eurų vertės kvietimus į VIP vakarėlius šventės metu bei įpirkas žaidimams prie televizinių festivalio stalų. Pirmosios vietos laimėtojas festivalyje startuos turėdamas 600, antrosios 400, o trečiosios 300 eurų.

Grynųjų pinigų pokerio žaidimų festivalis Bulgarijoje vyks rugpjūčio 9 – 13 dienomis, taigi dalyvaudami šiose „Betsafe“ lenktynėse nepamirškite šiomis dienomis planuoti pokerio žvaigždės vertų atostogų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius