Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 11

Brangiausio EPT turnyro finale Prahoje dominuoja ir milijonų siekia Rusijos pokerio meistrai

Prahoje viešinčios pokerio žvaigždės ir žaidimo aistruoliai tęsia kovą Europos pokerio turo (EPT) festivalio ringe. Trečiosios šventės dienos metu suformuotas ir brangiausio turnyro finalinis stalas. Šį kartą 50 tūkstančių eurų įpirkos kovoje dominuoja Rusijos pokerio meistrai.
Vladimiras Trojanovskis
Vladimiras Trojanovskis / Neilo Stoddarto nuotr.

Iš 42-jų žaidėjų, startavusių 50 tūkstančių eurų įpirkos „Super High Roller“ turnyre gruodžio devintąją, po dviejų mūšio dienų ringe beliko septyni ištvermingiausieji. Kiekvienas jau šiuo metu yra užsitikrinęs bent 128 565 eurų prizus, tuo tarpu būsimajam laimėtojui atidėta 771 360 eurų. Iš viso renginio priziniame fonde, po 42 atliktų įpirkų ir 9 atsipirkimų, atsidūrė 2 473 500 eurų.

Brangiausio EPT Prahos etapo turnyro finale kol kas dominuoja Rusijos pokerio atstovai. Čia jų net trys. Savo šalių garbę apginti taip pat bandys suomis, du britai ir amerikietis. Žetonų lyderio pozicijoje kol kas karaliauja EPT Londono etapo „High Roller“ turnyro finalininkas Leonidas Markinas. Jo rankose 3 350 000 žetonų. Rusas ir antroje pozicijoje. 3 milijonus turnyro valiutos sukaupė ir dėl titulo ir aukščiausių prizų kovos Rusijos pokerio legenda Vladimiras Trojanovskis. 

Trečioje vietoje pagal žetonų kiekį kol kas žingsniuoja suomis į „Super High Roller“ kovą patekęs per kvalifikacinį turnyrą. Juha Helppi disponuoja 2 030 000 apvaliųjų. Ketvirtas Ivanas Sošnikovas. Daugkartinis EPT ir kitų didžiųjų pokerio festivalių prizininkas iš Rusijos į finalą atsinešė 1 952 000 spalvotųjų.

Penktą ir šeštą vietas atitinkamai dalinasi Didžiosios Britanijos pokerio žvaigždės Paul Newey ir Stephenas Chidwickas. Jų rankose atitinkamai 1 510 000 ir 660 000 žetonų. Kukliausią turnyro valiutos kapitalą į finalinį etapą atsinešė JAV vėliavą Prahoje nešantis Brianas Robertsas. Amerikiečio rankose 275 000 žetonų.

Kaip jau minėjome, visi finalininkai jau dabar užsitikrino šešiaženklius apdovanojimus, tačiau tarp pirmosios ir septintosios vietų prizų skirtumas viršija pusę milijono. Kam atiteks įspūdingosios kovos laurų vainikas, paaiškės jau netrukus. 

Primename, kad jau gruodžio 13-17 dienomis svarbiausias EPT varžybas Prahoje tiesiogiai stebėti galėsite ir mūsų rubrikos eteryje. Lietuviškai įgarsintų vaizdo transliacijų metu girdėsite nuolatinių EPT balsų Gaudriaus Dzikaro ir Pauliaus Mikaliūno balsus.

EPT Prahos etapo tiesioginių vaizdo transliacijų tvarkaraštis:

EPT pagrindinis turnyras, antroji diena – gruodžio 13 d. 13 val.
EPT pagrindinis turnyras, trečioji diena – gruodžio 14 d.13val. 
EPT pagrindinis turnyras, ketvirtoji diena – gruodžio 15 d. 13 val. 
EPT pagrindinis turnyras, penktoji diena – gruodžio 16 d. 13  val.
EPT pagrindinis turnyras, finalas (matysite žaidėjų kortas) – gruodžio 17 d. 14 val.


Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius