-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2012 09 20

Britai išrinko pokerio geriausiuosius – daugiausiai laurų nuskynė Samas Trickettas

Didžiojoje Britanijoje įteikti pokerio apdovanojimai, skirti geriausiems 2012 metų šalies žaidėjams. Tarp gausaus būrio apdovanotųjų nepralenkiamas buvo Samas Tricketas - net trijose nominacijose apdovanojimai atiteko būtent jam.
Samas Trickettas
Samas Trickettas / ltupoker.com nuotr.

Nepagerbtos neliko ir „PokerStars Pro“ komandos damos, taip pat šiame renginyje buvo išrinktas sėkmingiausias D.Britanijos pokerio renginys. 

Ryškiausi ir sėkmingiausi Didžiosios Britanijos pokerio atstovai buvo pagerbti „2012 metų Britanijos pokerio apdovanojimuose“, tačiau bene įspūdingiausiai ši ceremonija susiklostė „Partouche“ pokerio turo (PPT) čempionui, Europos pokerio turo (EPT) bei Pasaulio pokerio serijos (WSOP) finalininkui Samui Tricketui, kuris buvo apdovanotas net tris kartus. 

Vien 2012 metais šis žaidėjas gyvuose pokerio turnyruose iškovojo daugiau nei 11 milijonų dolerių, kurių didžioji dalis jam atiteko po to kai jis iškovojo antrąją vietą milijono dolerių įpirkos turnyre „Big One For One Drop“. Tokie pasiekimai vaikinui padėjo pelnyti „Metų turnyro žaidėjo“ titulą. Be sėkmingų pasirodymų pokerio turnyruose kovose S.Trickettas puikiai pasirodė ir grynųjų pinigų žaidimų ringe, tad nenuostabu, kad „Metų grynųjų pinigų žaidėjo“ titulas taip pat papuošė jo antpečius. 

Vieni reikšmingiausių asmeninių apdovanojimų lėmė tai, kad ne kas kitas, o būtent S.Trickettas buvo paskelbtas ir „2012 metų pokerio žaidėju“. Tai ne pirmieji pokerio profesionalo pelnyti titulai šiuose apdovanojimuose. Dar 2010 metais jis buvo apdovanotas kaip geriausias naujas D.Britanijos žaidėjas.

“Metų internetinio pokerio žaidėjo” prizą trečius metus iš eilės laimėjo Chrisas Moormanas. „PokerStars Pro“ komandos narė Vanessa Selbst, surengusi tikrai nuostabų pasirodymą birželio-liepos mėnesiais JAV vykusiose WSOP kovose, buvo apdovanota kaip “Geriausia užsienio pokerio žaidėja”, o jos komandos draugė Liv Boeree nugalėjo „Metų pokerio asmenybės“ nominacijoje. 

Dar dar kelis sykius „PokerStars“ vardas šioje ceremonijoje nuskambėjo tuomet kai „Metų pokerio renginių“ buvo išrinktas Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turas (UKIPT), o šio turo turnyrų direktorius Toby Stone pelnė apdovanojimą, kaip geriausias savo srities ekspertas. Taip pat UKIPT Nothingemo etapo pagrindinis turnyras buvo pripažintas geriausiu 2012-ųjų turnyru D.Britanijoje. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius