Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 27

Danielis Negreanu ir Jasonas Somerville sieks internetinio pokerio įteisinimo Kalifornijoje

Rytoj JAV Kalifornijos valstijos sostinėje Sakramente įvyks internetinio pokerio įteisinimui ir sureguliavimui paskatinti skirtas renginys. Čia savo argumentus pateikti žada „PokerStars Pro“ komandos žvaigždės Danielis Negreanu ir Jasonas Somerville.
Danielis Negreanu (kairėje) ir Jasonas Somerville (dešinėje, apačioje)
Danielis Negreanu (kairėje) ir Jasonas Somerville (dešinėje, apačioje) / Associated Press nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Visų laikų daugiausiai gyvuose turnyruose laimėjęs pokerio meistras ir sėkmingiausias žaidimo ambasadorius Danielis Negreanu kartu su „Twitch“ pokerio transliacijų pradininku Jasonu Somerville atvyksta į Kaliforniją, kur susitiks su valstijos valdžios atstovais, o taip pat pristatys savo požiūrį viešoje spaudos konferencijoje. Pokerio profesionalai žada kalbėti apie „internetinio pokerio niuansus, vartotojų apsaugą bei “PokerStars„ platformą“.

„Nekantrauju vykti į Sakramentą rytoj, kur su Danieliu Negreanu kalbėsime apie interneto pokerio sureguliavimą “PokerStars„ vardu“, – savo „Twitter“ paskyroje rašo Jasonas Somerville.

Turtingiausia JAV valstija kol kas uždariusi savo rinką – internetinis pokeris čia išlieka neįteisintas, bet daugelis pripažįsta, kad tokios patikimos ir vartotojų saugumu kruopščiai besirūpinančios kompanijos kaip „PokerStars“ atėjimas galėtų pagreitinti interneto pokerio įteisinimą. Planuojama, kad rytoj vyksiančią diskusiją ves D. Negreanu. Renginio metu taip pat bus pademonstruoti internetinio pokerio veikimo principai.

„Ketvirtadienį lankysiuos Sakramente, kur kalbėsiu apie politiką ir internetinį pokerį „PokerStars“ vardu. Jaučiu, kad dabar yra puikus laikas sugrąžinti Kaliforniją“, – entuziastingą žinutę savo „Twitter“ fanams išsiuntė D. Negreanu.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius