-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 18

Danielis Negreanu siūlo savo akcijas žmogui, kuris jaučiasi esąs laimės kūdikis

Gegužės 28 dieną Las Vegase prasidės 300 000 „Aria Super High Roller Bowl“ (SHRB) turnyras, kuriame varžysis pajėgiausi pasaulio žaidėjai. Šios progos nepraleis ir sėkmingiausias visų laikų pokerio profesionalas Danielis Negreanu. Tą proga kanadietis siūlo dalį savo akcijų įsigyti tam, kuris jaučiasi laimės kūdikiu. 
Danielis Negreanu
Danielis Negreanu / PokerStars.net nuotr.
Temos: 2 Pokeris Las Vegasas

Praėjusią savaitę rašėme, kad mesti iššūkį geriausiems pasaulio pokerio žaidėjams SHRB turnyre planuoja ir Holivudo žvaigždė Kevinas Hartas. Vienas šį iššūkį priimančių bus sėkmingiausias visų laikų gyvo pokerio žaidėjas D. Negreanu.

„Parduosiu penkis procentus savo akcijų SHRB turnyre laimingiausiam, kuris su manimi susisieks. Jokio antkainio, tik turite man paaiškinti kodėl tas laimingasis esate būtent jūs“, – savo asmeninėje „Twitter“ paskyroje rašė D.Negreanu. Taigi, visi norintys įsigyti 15 000 dolerių vertės akcijų paketą iš pajėgiausio pokerio meistro, dabar turi tokią galimybę.

Į D.Negreanu pasiūlymą tuojau sureagavo jo kolegos. Antonio Esfandiari, kuris savo laimės priežastis aiškino taip: „Daugiau nei dvidešimt metu esu pokerio žaidėjas, be to savo telefone turiu tavo asmeninį numerį, Danieli. Ar turėčiau pasakyti dar daugiau?“.

Garsus komikas ir pokerio aistruolis Mattas Salsbergas priežastis, kodėl ši galimybė turėtų atitekti jam, aiškino taip: „Buvau nominuotas „Emmy“ apdovanojimui, nors pasižymiu tik vidutiniu talentu ir darbo etikos stygiumi. Laimėjau Pasaulio pokerio turo (WPT) taurę ir kiek kuklesnį trofėjų prieš porą dienų, o vėliau turėjau malonių reikalų su merginomis iš kur kas aukštesnės lygos nei aš. Jeigu šių priežasčių mažą vadinti mane laimės kūdikiu, tuomet aš nežinau ko pakaktų“.

Jeigu manote, kad esate laimė kūdikis, o jūsų kišenę plėšo papildomi 15 tūkstančių dolerių, galite pabandyti įtikinti D.Negreanu, kad jūs vertas jo akcijų SHRB kovoje, palikdami žinutę jo „Twitter“ paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius