-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 01

Du lietuviai Pasaulio pokerio serijoje Kanuose tęsia kovą dėl titulo, Antanas Guoga suklupo pirmąją dieną

Du iš keturių lietuvių startavusių Kanuose vykstančiame Pasaulio pokerio serijos Europoje (WSOPE) pagrindiniame turnyre pasiekė antrąją dieną. Anaras Alekberovas ir Kristijonas Andrulis tęs kovą tarp 230 žaidėjų tebesiekiančių titulo ir prizų. Bertrandas Grospellieris ir Michaelas Mizrachi pagrindiniame turnyre užsiėmė pagrindinio turnyro žetonų lyderių pozicijas, o „PokerStars Pro“ komandos žvaigždė Ana Marquez lemiamoje šeštojo turnyro dvikovoje nusileido Portugalui.
AntanasGuoga WPT ture
AntanasGuoga WPT ture / PokerStars.net nuotr.
Temos: 1 Lietuviai

Turnyras Nr.7: 10 450 eurų įpirkos beribio Holdem pokerio pagrindinis turnyras

Prestižinis turnyras sutraukė 420 pokerio entuziastų tarp kurių ir keturis lietuvius.

Pagrindinio turnyro 1A dienoje į kovą stojo vienintelis mūsiškis Anras Alekberovas, o 1B dienos metu Lietuvos vėliavą nešė Antanas Guoga, Kristijonas Andrulis ir Michailas Morozovas. A.Alekberovas antrąją turnyro dieną pasiekė rankose laikydamas 38 150 žetonų, o K.Andrulio sąskaitoje 42 125 apvalieji. Tik šie du mūsiškiai užsitikrino vietas tarp 230 žaidėjų startuosiančių antrojoje WSOPE pagrindinio turnyro dienoje. A.Guoga ir M.Morozovas prisidėjo prie 190 žaidėjų suklupusių startinių dienų metu.

Žetonų lyderių pozicijose įsitaisė JAV pokerio žvaigždė Michaelas Mizrachi bei “PokerStars Pro” komandos atstovas Bertrandas „ElkY“ Grospellieris. Kovą antrojoje dienoje taip pat tęs Philas Ivey, internetinio pokerio titanas Isaacas Haxtonas, pokerio legenda Philas Hellmuthas bei „PokerStars Pro“ komandos attovai Danielis Negreanu, Eugene Katchalos, Liv Boeree, Jonathanas Duhamelis ir Arnaudas Matternas.

Iš viso 48 žaidėjai pasidalins prizinį fondą, kuriame sukaupta 4 032 000 eurų, o būsimojo nugalėtojo laukia prestižinis WSOPE titulas ir svaiginantis 1 022 376 eurų prizas.

Turnyras Nr.5: 10 450 eurų beribio Holdem pokerio kintančio dydžio stalų turnyras

Kaip jau turėjote galimybę sužinoti sekmadieninėje apžvalgoje, šiame turnyre puikiai pasirodęs lietuvis Kristijonas Andrulis pasiekė dvikovų stadiją ir suklupęs ketvirtfinalyje pateko tarp žaidėjų pasidalinusių 5-8 vietas. Už šį pasiekimą mūsiškio pokerio laimėjimai ūgtelėjo 42 094 eurais. Tokio paties dydžio prizus iškovojo ir pokerio žvaigždė iš Vokietijos Marvinas Rettenmaieris bei meistras iš Rusijos Konstantinas Pučkovas.

Europos pokerio turo (EPT) bei Šiaurės Amerikos pokerio turo (NAPT) finalininkas Farazas Jaka nukeliavo žingsniu toliau ir pasirodymą baigęs po pusfinalinio kovos savo sąskaitą papildė 86 087 eurais.

Lemiamoje akistatoje į mūšį stojo amerikietis Brandonas Cantu ir portugalas Jonathanas Aguiaras.  Tačiau dviems pokerio meistrams šešių valandų mūšio nepakako tam, kad išsiaiškinti kuris iš jų stipresnis ir kova buvo atidėta iki abu žaidėjai sudalyvaus startinėse WSOPE pagrindinio turnyro dienose.

Turnyras Nr.6: 1 650 eurų įpirkos banko limito Omaha pokerio šešiaviečių stalų turnyras

26 stipriausi šio WSOPE etapo dalyviai grįžo prie stalo antrojoje dienoje, o po septynių įtempto mūšio valandų penki jų patraukė ilsėtis ir semtis jėgų trečiosios dienos žaidimui. Tarp jų ir „PokerStars Pro“ atstovė Ana Marquez bei žvaigždė iš JAV Andrew Lichtenbergeris, kuris antrojoje dienoje sugebėjo užsiimti žetonų lyderio poziciją. Šie žaidėjai ir dar trys jų oponentai už nugaros paliko antrosios dienos slenksčio neperkopusius „PokerStars Pro“ žvaigždę Danielį Negreanų, profesionalus iš JAV Daną Smithą bei Andy Frankenbergerį, o taip pat Kanados pokerio meistrą Mike McDonaldą.

Trečiojoje dienoje pirmasis iš mūšio pasitraukė A.Lichtenbergeris. Buvęs žetonų lyderis nesugebėjo išnaudoti turėto pranašumo ir iškovojo 18 463 eurų apdovanojimą. „PokerStars Pro“ atstovė A. Marquez pasirodė kur kas geriau ir pasiekė dvikovą dėl trofėjaus ir titulo. Tačiau akistatoje ji buvo priversta nusileisti portugalui Francisco Da Costa Santos ir finišavo antrą, savo sąskaitą papildydama 51 443 eurais. Tuo tarpu portugalui atiteko auksinė serijos apyrankė ir solidi 83 275 eurų suma.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius