Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 30

Dublino pokerio turnyre Robertas Žebrauskis užėmė 61-ą vietą, Zigmas Pekarskas – 200-ąją

Jau rašėme, kad Dubline vykstančiame „Winamax Poker Open“ šešiaviečių pokerio stalų čempionate tarp stojo ir trys lietuviai, kurių du peržengė startinės dienos barjerą. Deja, trečios dienos ir didžiosios 400 tūkstančių eurų prizinio fondo dalies dalybų, nė vienas mūsiškis nepasiekė. Tačiau vienas Lietuvos atstovas papildė savo sąskaitą kuklesniu prizu.
Pokeris Dubline
Pokeris Dubline

550 eurų įpirkos turnyre startavo net 818 žaidėjų, kurių beveik 300 pasiekė antrą dieną. Į antrą dieną prasibrovė ir du vilniečiai – Zigmas Pekarskas ir Robertas Žebrauskis. Abu turėjo tikslą patekti bent tarp 84 prizininkų, tačiau mažiau žetonų turėjusiam Z.Pekarskui teko atsisveikinti maždaug 200 vietoje, kai su šešakių pora jis neatsilaikė prieš varžovo karalių ir valetą. 

Geriau žaidimas ėjosi R.Žebrauskiui, kuris pradėjo kovą su daugiau nei vidurkiu – 77 tūkst. žetonų. Vyras netruko pakilti iki 120 000 apvaliųjų, o po kurio laiko peržengė 200 tūkstančių ribą, dar labiau sustiprindamas pozicijas. Paskutinis lietuvis sėkmingai išgyveno burbulo fazę ir užsitikrino bent minimalų laimėjimą. Deja, rimčiau įsitvirtinti ir kautis dėl didžiųjų prizų nepavyko.

Viskas baigėsi, kai agresyvus stalo žetonų lyderis pakėlė statymus iš ankstyvos pozicijos, o Robertas radęs septynakių porą nutarė sustumti visus turimus žetonus – ketvirtį milijono. Oponentas atsakė ir atvertė aštuonakes. Įveikti aukštesnės varžovo poros vilniečiui nepavyko, tad jis baigė pasirodymą 61 vietoje, padvigubindamas turnyro įpirką į laimėdamas 1100 eurų prizą.

Pagrindiniai laimėjimai bus išdalinti trečioje turnyro dienoje, iki kurios prasibrovė 34 žaidėjai. Realiausiai į 65 tūkst. eurų čempiono prizą pretenduoja lyderio pozicijoje žengiantis prancūzas Guillaume Chironas, nedaug nuo jo atsilieka airių pokerio legenda Mickas Graydonas.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius