Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 28

EPT Dovilio etapas: Arūnas Sapitavičius sėkmingai įveikė turnyro 1B dieną

Antroji Europos pokerio turo (EPT) Dovilio etapo diena, prie pokerio stalų sukvietė 434 žaidimo mylėtojus. Tarp jų startavo ir lietuvis Arūnas Sapitavičius. Mūsiškiui diena klostėsi šauniai ir jis finišavo turėdamas per 50 tūkst. žetonų. Tuo tarpu aukščiausios pokerio lygos atstovai taip pat nesikuklino ir demonstravo A klasės žaidimą.
Bertrand'as Grospellier
Bertrand'as Grospellier / Neilo Stoddarto nuotr.

258 turnyro dalyviams pakako jėgų ir parako tam, kad 5 300 eurų įpirkos mūšio dieną 1B jie užsitikrintu vietas prie antrojo kovos etapo stalų. Tarp jų savo vardą įrašė ir lietuvis A.Sapitavičius. Startas tautiečiui susiklostė pakankamai solidžiai ir ilsėtis prieš antrąją kovos dieną jis išėjo laikydamas 57 100 žetonų. Reikia paminėti, kad bilietą į EPT Dovilio etapo pagrindinį turnyrą tautietis pelnė „PokerStars“ kambario kvalifikaciniame turnyre.

Neblogai dieną 1B žaidė ir „PokerStars Pro“ komandos atstovai. Trys jų startinį jaudulį suvaldė ir tęs pasirodymą antroje dienoje. Janas Heitmannas dieną užbaigė turėdamas 27 700 žetonų, Julienas Brecardas finišavo laikydamas 27 200 apvaliųjų, na o išsaugojęs vos 9 900 turnyro valiutos, į antrąjį mūšio etapą įsliūkino Bertrand'as Grospellier.

Dieną išgyveno ir EPT čempionas Zimnanas Ziyardas (88 800 žetonų), pokerio sunkiasvoriai Martinas Staszko (96 500 žetonų) ir Ondrejus Vinklarekas (64 800 žetonų), viena perspektyviausiu Prancūzijos pokerio damų Gaelle Baumann (20 400 žetonų). Žetonų poziciją 1B dienos kovoje užsiėmė libanietis Aymanas Zbibas, kurio kapitalą šiuo metu sudaro 181 400 žetonų

Iš viso 392 žaidėjai, sėkmingai startavę dienose 1A ir 1B, užims savo vietas ties antrojo EPT sprinto starto linija. Kaip jiems seksis turėsite galimybę stebėti tiesiogiai. Jau nuo 13 valandos Lietuvos laiku mūsų rubrikoje startuos tiesioginė vaizdo transliacija iš Dovilio, kurią lietuviškais komentarais pagardins Gaudrius Dzikaras ir Paulius Mikaliūnas.

Kad tiesiogines EPT transliacijas stebėti būtų dar įdomiau mūsų „Facebook“ puslapyje rasite ir šiai progai skirtą specialų konkursą. Nepraleiskite progos tapti svarbiausių Europos pokerio įvykių liudininkais ir laimėti šaunių prizų.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius