Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 02

„Estrellas“ pokerio turo Valensijoje finale dominavo šeimininkai

„PokerStars“ organizuojamo “Estrellas” pokerio turo (ESPT) Valensijos etape triumfavo ispanas Miguelis Rodriguezas. Šiame turnyre kovojo ir trys Lietuvos atstovai, tačiau paskutinis mūsiškis Vytautas Semaška iš žaidimo pasitraukė antroje dienoje, taip ir nepasiekęs apmokamų vietų.
Miguelis Rodriguezas
Miguelis Rodriguezas / PokerStarsBlog.com nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Prie finalinio stalo „Estrellas“ pokerio ture (ESPT) Valensijos etape Rodriguezas sėdosi turėdamas 1 044 000 žetonų. Jis pagal žetonų kiekį buvo trečias, tuo tarpu žetonų lyderio poziciją finalinio stalo pradžioje užėmęs buvo kitas ispanas Rubenas Gonzalezas. Tačiau žaidimo eigoje Gonzalezui teko pripažinti tautiečio pranašumą ir ESPT čempiono titulą perleisti Rodriguezui.

Penki iš aštuonių finalinio stalo žaidėjų atstovavo Ispanijai, kurioje ir vyksta ESPT. Tad nenuostabu jog pirmosios trys pozicijos atiteko būtent ispanams. Čempiono titulą iškovojusiam M.Rodriguezui už pergalę atiteko 92 500 eurų. Antrasis liko buvęs lyderis R.Gonzalezas - jis savo sąskaitą papildė 58 900 eurų. Bronzą iškovojo Jaume Niellas, kuris pelnė 32 700 eurų. Tik ketvirtoje vietoje pasirodymą baigė svečias - belgui Wimui Eduardui Neysui atiteko 26 650 eurų prizas. Na, o ESPT Valensijos turo lyderių penketuką uždarė dar vienas ispanas Mauricio Pazosas ir jo iškovoti 20 450 eurų.

Kita ESPT stotelė – Ibiza. ESPT Ibizos turas startuos gegužės 16 dieną ir tęsis iki gegužės 20 dienos ir jame taip pat turėtume išvysti lietuviškų pavardžių.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius