Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 02

„Eureka“ Hamburgo čempionu tapo spalvingasis Tomas Holke

Antrame pagal dydį Vokietijos mieste Hamburge vakar baigėsi rytų ir centrinės Europos regionui skirto „Eureka“ pokerio turo etapas. Rekordinį žaidėjų kiekį sutraukusiame pagrindiniame turnyre triumfavo nuotaikinga apranga išsiskyręs šeimininkų atstovas Tomas Holke, kuris iš lyderių tarpo nesitraukė nuo trečios dienos starto.
Tomas Holke
Tomas Holke / PokerStars.net nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Galutiniais duomenimis „Eureka“ Hamburgo pagrindiniame turnyre startavo 581 unikalus žaidėjas ir tai tapo didžiausiu serijos turnyru per penkių sezonų istoriją. 1100 eurų įpirkos turnyre į kovą stojo ir trys „PokerStars“ kambario atrankas įveikę Lietuviai. Du mūsiškiai pasiekė antrąją varžybų dieną, bet suklupo dar iki prizų dalybų.

Po dviejų turnyro etapų pokerio žurnalistų dėmesį patraukė į lyderio poziciją išsiveržęs išskirtinis vokietis – ryškius nacionalinių spalvų drabužius pasirinkęs Tomas Holke. Jis iš lyderių tarpo nesitraukė ir visą trečiąją dieną. Jos pabaigoje likus vos 6 pretendentams į titulą T. Holkei priklausė antra pagal dydį žetonų pilaitė.

Finalinėje dienoje kovojo net penki šeimininkų atstovai ir vienas svečias iš kaimyninės Austrijos. Austras Johnas Forstas pirmasis atsisveikino su finalu, palikdamas penkis vokiečius aiškintis santykius tarpusavyje. Būtent T. Holke įrodė savo pranašumą prieš oponentus. Finalinėje dvikovoje palaužęs Alexanderį Lemme jis iškovojo taurę ir pagrindinį 108 tūkst. eurų prizą.

„Eureka“ Hamburgo finalininkų laimėjimai:
1. Tomas Holke (Vokietija) – €107,920;
2. Alexanderis Lemme (Vokietija) – €67,100;
3. Steffenas Kessleris (Vokietija) – €48,070;
4. Arminas Ecklis (Vokietija) – €37,200;
5. Nilsas Maibaumas (Vokietija) – €29,310;
6. Johnas Forstas (Austrija) – €22,940.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius