Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 05

„Full Tilt Poker.net Pro Battle“ 7-as epizodas: dar keturi pokerio meistrai ir du entuziastai stoja į kovą

Televizijos pokerio šou „Full Tilt Poker.net Pro Battle“ kovos įsibėgėja. Skubame pristatyti jums septintąją laidos dalį, kurioje, kaip įprasta, kortas sukryžiuos patyrę pokerio vilkai ir internetinę kvalifikaciją įveikę žaidimo entuziastai.
Vadimas Kursevičius
Vadimas Kursevičius / pokerstarsblog.com nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Ankstesnius TV šou epizodus galite pamatyti paspaudę kairėje esančią skiltį „Susiję“.

Penktajame iš šeštajame laido epizoduose stebėjome, kaip viena ryškiausių Lietuvos pokerio žvaigždžių, Dominykas Karmazinas, tiesėsi kelią „Full Tilt Poker.net Pro Battle“ finalo link. Artimiausiuose laidos epizoduose lietuvių pasirodymų neišvysime, tačiau veiksmas prie šou stalų nuo to nebus mažiau įdomus.

Septintame TV laidos epizode startuos daugkartinis Pasaulio pokerio serijos (WSOP) finalininkas Andrejus Zaičenko, pokerio profesionalė, „PokerStars Pro“ komandos žvaigždės Ivano Demidovo širdies draugė, Lika Gerasimova, Ukrainos pokerio profesionalas Romanas Romanovskis ir Europos pokerio turo (EPT) čempionas iš Baltarusijos Vadimas Kursevičius.

Prie vieno stalo su pripažintais pokerio meistrais sėsis ir internetines kvalifikacijas „Full Tilt Poker“ kambaryje įveikęs ukrainietis Stanislavas Galatenko bei rusas Maksimas Dmitrijenko. Kam šį kartą pavyks nueiti iki pabaigos ir užsitikrinti vietą prie finalinio „Full Tilt Poker.net Pro Battle“ stalo paaiškės jau po dviejų artimiausių šou epizodų.

Primename, kad tik vienam žaidėjui iš pirmo raundo kovos pavyks nusigauti iki šešiaviečio finalo, o ten paaiškės būsimasis čempionas, kuris dvikovoje susidurs su pačiu G.Hansenu. Vietas finale anksčiau jau užsitikrino Aleksejus Rybinas, „PokerStars Pro“ komandos atstovas Maksimas Lykovas ir lietuvis Dominykas Karmazinas.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius