Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 01

„Full Tilt Poker.net Pro Battle“: lietuviai iškovojo antrą ir trečią vietas, prieš Gusą Hanseną stos internetinės atrankos laimėtojas

Pokerio TV šou „Full Tilt Poker.net Pro Battle“ priartėjo prie didžiojo finalo. Ištvermingiausiam projekto dalyviui Sergejui Ivanovui beliko sudalyvauti dvikovoje prieš „Full Tilt Poker“ kambario ambasadorių Gusą Hanseną, kur pergalės atveju internetinę kvalifikaciją į šou įveikęs rusas iškovotų 100 tūkst. dolerių. Siūlome prisiminti visą šou eigą ir apžvelgti kaip projekte sekėsi lietuviams.
Dominykas Karmazinas TV šou kovoje
Dominykas Karmazinas TV šou kovoje / pokeris.lt nuotr.

Visus TV šou epizodus galite pamatyti paspaudę kairėje esančią skiltį „Susiję“.

Savo pokerio įgūdžius „Full Tilt Poker.net Pro Battle“ ringe išbandė keturi Lietuvos žaidėjai. Vardinius kvietimus į šou gavo žaidimo profesionalai Anaras Alekberovas ir Dominykas Karmazinas, o internetinio pokerio meistras Arūnas Sapitavičius ir dar vienas tautietis Šarūnas Matulevičius bilietus į renginį iškovojo internetinėse atrankos turnyruose.

Nei A.Alekberovui, nei Š.Matulevičiui kova projekte nesusiklostė ir jie suklupo dar atkrintamosiose kovose. Tuo tarpu D.Karmazinas ir A.Sapitavičius, sėkmingai pasirodę pirmuose mūšiuose, užsitikrino vietas šou pusfinalyje. 

Tarp šešių pusfinalio dalyvių drauge su lietuviais startavo ir Pasaulio pokerio turo (WPT) čempionas Aleksejus Rybinas, „PokerStars Pro“ rinktinės žvaigždė Maksimas Lykovas bei du internetinių atrankų laimėtojai. Lietuvos atstovai pusfinalyje pasirodė sėkmingai ir abu pasiekė burbulo fazę kuomet trys ištvermingiausi žaidėjai kovojo dėl prizų, titulo ir teisės akistatoje stoti prieš patį G.Hansena.

Finišo tiesiojoje sėkmė koją pakišo A.Sapitavičiui. Visais turimais žetonais rizikavęs, kai rankose atrado karalių ir dešimtakę, lietuvis atsitrenkė į S.Ivanovo tūzą ir dešimtakę ir buvo priverstas palikti šou tuščiomis rankomis. Tuo tarpu akistatoje likę S.Ivanovas ir D.Karmazinas užsitikrino prizus.

Kovai tęsiantis antroji vieta po nesėkmingo monetos metimo, kuomet D.Karmazino dviakių pora neatsilaikė prieš oponento karalių ir valetą, antroje vietoje finišavo lietuvis. Už puikų pasirodymą ir solidų žaidimą viso šou metu mūsiškis apdovanotas 15 tūkst. JAV dolerių prizu. 

S.Ivanovas savo ruožtu iškovojo „Full Tilt Poker.net Pro Battle“ čempiono titulą ir 35 tūkst. JAV dolerių, tačiau tai dar ne viskas. Rusas gavo galimybę dvikovoje stoti prieš „Full Tilt Poker“ kambario profesionalų komandos žvaigždę G.Hanseną. Jeigu jam pavyks laimėti prieš profesionalą, projekto čempiono sąskaitą papildys papildomi 100 tūkst. dolerių. 

Kaip S.Ivanovui seksis siekti absoliutaus „Full Tilt Poker.net Pro Battle“ laimėtojo titulo, 15min.lt pokerio rubrikos eteryje stebėkite jau balandžio 2 dieną, kuomet mūsų eteryje rasite 15-ąjį TV šou epizodą.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius