Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 03

„High Roller“ turnyre Kipre Gytis Bernatavičius susižėrė  beveik 137 tūkstančius dolerių

Kipre vykusioje „Merit Gangsters Cup“ serijoje vėl įspūdingai pasirodė panevėžietis Gytis Bernatavičius. Brangiausiame serijos „High Roller“ turnyre jis pelnė 2 vietą bei įspūdingą šešiaženklį prizą.
Gytis Bernatavičius su bičiuliais po laimėjimo Kipre / meritpoker.com nuotr.
Gytis Bernatavičius su bičiuliais po laimėjimo Kipre / meritpoker.com nuotr.

10 tūkstančių dolerių įpirkai į brangiausią „Merit Poker Gangsters & Chicago Poker Cup“ serijos turnyrą nepagailėjo 50 žaidėjų, 14 kurių turnyre pasinaudojo pakartotinės įpirkos galimybe. G. Bernatavičius šiame mūšyje surengė neeilinį pasirodymą ir nukeliavo iki pat finalinės akistatos, kurioje stojo prieš amerikietį Lachezarą Petkovą.

Nepaisant to, kad dvikovos pradžioje lietuvis turėjo dvigubai mažiau žetonų, jis nepasidavė, kiek aplygino situaciją, o šiek tiek vėliau duetas sutarė dėl didžiųjų prizų dalybų. Jų metu lietuviui atiteko 136 970 dolerių, o jo oponentui – 158 775 doleriai. Papildomi 10 tūkstančių dolerių buvo atidėti būsimajam laimėtojui.

Po dalybų rezultatų ilgai laukti neteko. Jau po kelių padalinimų G. Bernatavičius žetonų likutį sustūmė laikydamas damą ir dešimtakę, o jo oponentas atsakė su tūzu ir karaliumi. Bendrosios kortos jėgų pusiausvyros nepakeitė ir mūsiškis traukėsi antroje pozicijoje.

Beje, G. Bernatavičius į „High Roller“ turnyrą pateko per 630 dolerių įpirkos gyvą atranką, tad jo pelnas – dar įspūdingesnis. Drauge su G.Bernatavičiumi Kipre vieši ir keli kiti lietuviai, vis tik kitų tautiečių tarp serijos laimėtojų nesimato.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius