Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 23

Internetinio pokerio gigantas pristato: „PokerStars 7“ – naujoji programinė įranga

Internetinio pokerio gigantas „PokerStars“ septintąjį kartą atnaujina savo internetinio pokerio kambario programinę įrangą.
Internetinio pokerio gigantas pristato naują programinę įrangą
Internetinio pokerio gigantas pristato naują programinę įrangą

Praėjusią savaitę PokerStars.net Europos pokerio turo (EPT) Sanreme metu, pokerio gerbėjai buvo pakviesti į greitai pasirodysiančios „PokerStars 7“ programos pristatymą. Kodėl 7? Per dešimt gyvavimo metų, tai bus būtent septintas gigantės atnaujinimas. PokerStars „Home Games“ vadovas Lee Jonesas pademonstravo naujosios programos Alfa versiją bei supažindino su programos pasikeitimais bei naujomis savybėmis.

„Mes atlikome pokyčius programoje, kad būtų paprasčiau naudotis mūsų naujiems žaidėjams“, – sakė Jonesas. – „Mes norime, kad tai taptų paprasta ir linksma žmonėms, kurie su internetiniu pokeriu susidūrė pirmą kartą. Taigi, dabar programa taps patogesnė, o žaidėjai galės mėgautis laiku, praleidžiamu prie internetinio pokerio. Tie, kurie „PokerStars“ programa naudojatės metų metus, perprasti pokyčius nebus sunku, tačiau tikrai manau, jog sutiksite su faktu, jog ankstesnė programinė įranga naujokams nebuvo pati paprasčiausia“.

Naujos, patogesnės ir paprastesnės internetinio pokerio kambario „PokerStars“ programinės įrangos kūrėjai tikino, kad nuo šiol rasti ir pasirinkti norimus žaidimus šiame kambaryje bus paprasta, kaip niekuomet iki šiol.

„PokerStars“ jau artimiausiu metu pristatys uždarą Beta versiją, kuri bus prieinama tam tikrai žmonių grupei, kurie ją išmėgins. Kiek vėliau bus išleista ir atviroji Beta versija, kurią išmėginti galės visi norintys. „Puikiai suprantama, kad kai nori modernizuoti ir smarkiai atnaujinti programą, turi tai daryti lėtai ir atsargiai, kad būtum užtikrintas, jog nepaliksi joje jokių rimtų spragų“, – tęsė Jonesas. Taigi, uždarosios Beta versijos testavimas gali šiek tiek užsitęsti, tačiau tikimės naująją „PokerStars 7“ atvirąją Beta programos versiją išvysti iš karto, kai tik bus praeita patikra, uždarame žaidėjų rate.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius