Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 05

Internetinio pokerio įstatymų paketą JAV suskubo rengti Pensilvanijos senatas

Jungtinėse Amerikos Valstijose internetinio pokerio reikalai toliau sėkmingai juda į priekį. Apie poreikį grąžinti šią paslaugą savo gyventojams prakalbo Pensilvanijos valstijos senato nariai. Pirmojo balsavimo rezultatai – pokerio žaidėjų naudai.
Internetinis pokeris
Internetinis pokeris / pokerupdate.com nuotr.

Keturiolika Pensilvanijos senato valdančiojo komiteto narių balsavimo metu siekė nuspręsti, ar senate turi būti svarstoma, kokiais būdais ir kokiomis sąlygomis grąžinti internetinį pokerį į šią valstija. Komiteto nariai vienbalsiai nusprendė, kad šis klausimas senate turi būti svarstomas kiek galima greičiau.

„Senato sprendimui kiek galima greičiau kelti šį klausimą įtaką padarė kaimyniniu valstijų pavyzdžiai. Įstatymų paketą, kontroliuojantį internetinio pokerio žaidimus, neseniai sukoregavo Naujasis Džersis ir Delaveras. Pastarųjų pavyzdys įrodė, kad internetinis pokeris svarbus ne tik žaidėjams, bet ir valstijų infrastruktūrai, tad delsti reikalo nėra“, – sakė Pensilvanijos senato atstovas.

Ledus, kurie stingdė internetinio pokerio rinką nuo pat „Juodojo penktadienio“ 2011 metais, pralaužti artimiausiu metu planuoja ir Niujorko, Ohajo ir Merilando senatų nariai.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius