-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 26

JAV internetinio pokerio bendruomenei praplečiamos sienos

Jau kurį laiką didžiulio tarptautinės pokerio bendruomenės dėmesio susilaukia naujienos iš JAV. Šį kartą žinios tikrai geros – JAV pokerio aistruoliams plečiasi internetinio pokerio galimybės. Tiesa, kol kas amerikiečiams nebus leidžiamas žaisti su kitų šalių atstovais, tačiau žaidimai internete įgauna vis didesnį diapazoną.
Internetinis pokeris
Internetinis pokeris / pokerupdate.com nuotr.

Nevados ir Delavero valstijų gubernatoriai priėmė bendrą sprendimą, kuriuo remiantys, internetinio pokerio aistruoliai iš abiejų valstijų nuo šiol turės galimybę varžytis tarpusavyje. Tai bene didžiausias pasiekimas po „Juodojo penktadienio“ JAV įvykių, kuomet bet kokios internetinio pokerio paslaugos JAV teritorijoje neveikė daugiau nei metus.

„Šį sprendimą priėmėme, nes tikime, kad pokeris – įgūdžių žaidimas. Kur yra įgūdžiai – norisi iššūkių. Suprantame internetinio pokerio mylėtojus ir norime suteikti jiems galimybę varžytis įdomiose ir konkurencingose kovose“, – po oficialaus įstatymo patvirtinimo kalbėjo Nevados gubernatorius Brianas Sandovalis.

Šiuo metu internetinis pokeris legalizuotas 11-oje JAV valstijų, tarp jų ir minėtose Nevados bei Delavero valstijose, o taip pat – Naujajame Džersyje, Oregone ir kitur. Įstatymų paketas, reguliuosiantis internetinio pokerio žaidimus, pastaruoju metu sparčiai ruošiamas Kalifornijoje.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius