Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 04

Kodėl JAV pokerio bendruomenė neskuba atsiimti lėšų iš „Full Tilt Poker“ sąskaitų?

Prieš kurį laiką naujieji praeityje bankrutavusio pokerio kambario "Full Tilt Poker" valdytojai ėmėsi grąžinti daugiau nei metus įšaldytas žaidėjų iš JAV lėšas. Tačiau amerikiečiai neskuba pildyti reikalingų dokumentų tam, kad atgautų savo pinigus.
Pokeris
Pokeris / fulltilt nuotr.

„Full Tilt Poker“ kambario atstovai išsiuntė per 1,4 milijoną elektroninių laiškų buvusiems savo žaidėjams JAV. Šiuose laiškuose pateikiama smulki informacija, kaip pastarieji gali atgauti savo pinigus iš prieš daugiau nei metus įšaldytų šio kambario sąskaitų. Tačiau per pirmąsias kelias savaites į šį raginimą sureagavo vos 23 500 respondentų.

Viso pasaulio pokerio bendruomenė stebisi, kodėl taip ilgai sielvartavę amerikiečiai neskuba naudotis galimybe atgauti savo pinigus. Rinkos analitikai tam pateikia kelias priežastis. Kiek neįtikėtinai skamba prielaidos, kad „Full Tilt Poker“ siunčiami laiškai elektroniniuose paštuose patenka tarp brukalų ir taip praslysta pro adresatų akis. 

Kiek įtikinamiau skamba argumentas, kad 95 procentai žaidėjų, kurių sąskaitos buvo areštuotos žaidė itin mažų limitų žaidimus ir jų sąskaitose buvo labai kuklios sumos. Tam, kad atgautų turėtus pokerio kapitalus, reikia atlikti seriją procedūrų, tad mažomis sumomis operavę pokerio mėgėjai tiesiog nesivargina. 

Nepaisant to, „Full Tilt Poker“ atstovai, besirūpinantys pinigų pervedimais, buvusių žaidėjų paraiškų dėl lėšų atgavimo lauks iki pat lapkričio 16 dienos, tad daryti išvadas kiek ankstoka. Tačiau ši tema pastarosiomis dienomis plačiai nagrinėjama didžiuosiuose pokerio forumuose.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius