Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 29

Lietuviai demonstruoja solidžius rezultatus „PokerStars“ tinklaraštininkų čempionate

Pasaulio tinklaraštininkų internetinio pokerio čempionatas (WBCOOP) „PokerStars“ kambaryje tęsiasi. Šiai dienai sužaista aštuoniolika specialiai šiam čempionatui skirtų turnyrų. Galima pasidžiaugti tuo, kad lietuviškų tinklaraščių apie pokerį autoriai taipogi nelieka nuošalyje ir ne tik aktyviai dalyvauja čempionate, bet ir demonstruoja ganėtinai stabilius rezultatus.
Pokeris
Pokeris / pokerstarsblog.com nuotr.
Temos: 1 Lietuviai

Lietuvis pasivadinęs „Vitalijus3” 12-ame WBCOOP turnyre kuriame buvo žaidžiamas Stud Hi/Lo pokeris – toli gražu ne pati paprasčiausia pokerio rūšis – pelnė pirmąją vietą. Na, o kitas tautietis internetiniu slapyvardžiu „neronoop“ yra bene dažniausias prizininkas tarp WBCOOP besivaržančių lietuvių. Šis žaidėjas demonstruoja aukštos klasės žaidimą tiek labiau įprastose pokerio rūšyse, kaip kad Holdem ar Omaha, bet ir įvairiuose Stud pokerio žaidimuose. Aukščiausia šio žaidėjo pozicija trečioji vieta banko limito Omahos turnyre, jis svečiavosi ir prie kitų turnyrų finalinių stalų.

WBCOOP turnyruose vidutiniškai susirenka apie du šimtus žaidėjų, tad pakovoti dėl aukštesnių vietų tikrai yra su kuo. Galime pasidžiaugti tuo jog vargu ar rasime nors vieną WBCOOP turnyrą, kuriame lietuviai nefigūruotu laimėtojų lentelėse. Šios serijos turnyruose žaidėjai pešasi ne tik dėl geriausiai pokerį žaidžiančio tinklaraštininko titulo, bet ir dėl bilietų į balandžio mėnesį prasidėsiančius Pavasario internetinio pokerio čempionato (SCOOP) serijos turnyrus.

Be jau paminėtų žaidėjų yra ir daugiau tautiečių, kurie neliko be apdovanojimų: „Galstas“ keliuose turnyruose pasiekė apdovanojamas vietas, iškovojo penktąją vieta Stud H/L turnyre, liko 11-tas banko limito Omahos turnyre, bei išsikovojo 18-ają poziciją lyderių lentelėje. „Pliustas“ pelnė pergalę pirmajame WBCOOP beribio Holdem turnyre. „iBol1ty“ bei „Erdoganas“ taip pat pelnė apdovanojimus WBCOOP serijos turnyruose.

Bendroje įskaitoje aukščiausias pozicijas iš lietuvių užima „Vitalijus3” bei „neronoop“, kurie dalinasi 12-13 WBCOOP lyderių lentelės vietas.

WBCOOP kovos „PokerStars“ kambaryje tęsis iki kovo 4-osios dienos. Pirmąją poziciją užimsiantis žaidėjas laimės WBCOOP 2012 trofėjų, pakuotę į bet kurį „PokerStars“ remiamą ar organizuojamą gyvo pokerio turnyrą bei bilietą į SCOOP pagrindinį turnyrą. Antrosios vietos nugalėtojas taip pat gaus bilietą į SCOOP pagrindinį turnyrą. Be to pirmas lyderių lentelės trejetukas bus apdovanotas išskirtinio leidimo „PokerStars“ žetonų rinkiniais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius