Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 11 03

Lietuviai sieks „Battle of Malta“ festivalio titulų ir prizų

Mažiausioje Europos Sąjungos valstybėje prasidėjo „Battle of Malta“ pokerio festivalis, kuriame kortas su priešininkais sukryžiuos ir lietuviai.
"Battle of Malta" / betsafe.lt nuotr.
"Battle of Malta" / betsafe.lt nuotr.

Lapkričio 2-7 dienomis Maltoje vyks pokerio festivalis „Battle of Malta“ (BoM). Šventėje išvysime ir Lietuvos pokerio bendruomenės atstovus, sieksiančius apdovanojimų ir festivalio titulų.

Šventės metus bus sužaista 12 turnyrų, įpirkos į kuriuos svyruos nuo 60 iki 1 320 eurų. BoM mūšio lauke išvysime ir Lietuvos pokerio meistrus. Dalyvavimą festivalyje jau patvirtino Vytenis Salickas ir Darius Narmontas. Prie šių žaidėjų Maltoje prisidės ir laimingieji, kurie kelialapius į šventę iškovojo kambario „Betsafe“ organizuotuose atrankose.

Festivalio organizatoriai ypač daug dėmesio iš žaidėjų tikisi sulaukti vykstant pagrindiniam turnyrui. 550 eurų įpirkos kovos garantiniame priziniame fonde - net pusė milijono eurų. Solidžios garantijos - neatsiejama ir kitų svarbiausių BoM kovų dalis. 245 eurų įpirkos „Siege of Malta“ turnyro žaidėjai išsidalins ne mažiau nei 100 tūkstančių eurų, o 1 320 eurų įpirkos „Grand Master High Roller“ turnyro garantija siekia 50 000 eurų.

Pagrindinio BoM turnyrų finalą šventės organizatoriai siūlys stebėti tiesiogiai. Pajėgiausi žaidėjai dėl titulo kortas sukryžiuos lapkričio 7 dieną 15:00 valandą. Tiesioginė transliaciją internete vyks su pusvalandžio vėlavimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius