Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 30

Marius Žalpys Londone triumfavo GUKPT šalutiniame turnyre, Domas Rutkevilis liko ketvirtas

Londone vykstančiame GUKPT regioninio pokerio turo festivalyje pasižymėjo lietuviai. Du mūsiškiai pasiekė šalutinio turnyro finalą ir Mariui Žalpiui pavyko įrodyti pranašumą prieš visus oponentus bei iškovoti pergalę.
Marius Žalpys. gukpt.com nuotr.
Marius Žalpys. gukpt.com nuotr.

Regioninis „Grosvenor“ Didžiosios Britanijos pokerio turas sausio pabaigoje aplankė Londoną. Londone gyvenantis pokerio profesionalas Marius Žalpys čia iškovojo savo pirmąją pergalę tarptautiniame gyvame turnyre.

330 svarų sterlingų įpirkos šalutinėje kovoje su pakartotinio įsipirkimo galimybe sudalyvavo 90 žaidėjų, 12 kurių pasinaudojo antruoju šansu, tad viso dalyviai paklojo 102 įpirkas. Dviejų dienų turnyro finalinį stalą pavyko pasiekti dviems lietuviams. Kaunietis Domas Rutkevilis savo pasirodymą užbaigė 4 vietoje ir pelnė 2800 svarų laimėjimą.

Lietuvio turnyro gyvybė nutrūko brolžudiškoje partijoje, kai, trijų žaidėjų banke apgynęs  privalomąjį statymą su vienspalvėmis devynake ir septynake, D. Rutkevilis flope pagavo aukščiausią porą ir nutarė rizikuoti visais žetonais (tikrino ir sustūmė viską permušdamas). Ilgai mąstęs M. Žalpys nutarė atsakyti su dviem aukštesnėmis kortomis (karaliumi ir valetu) bei pirkimu į spalvą. Jau turne šis pirkimas užsipildė, tad D. Rutkevilis buvo priverstas stotis nuo stalo, o M. Žalpys įsitvirtino lyderio pozicijose ir jų nebeapleido iki finišo. Pergalė vaikinui pelnė pagrindinį 9545 svarų prizą.

Šio turnyro finalinė diena buvo tiesiogiai transliuojama internetu. Ištikimiausiems pokerio fanams suteikiame šansą peržiūrėti visų 6 valandų žaidimo kartojimą su žaidėjų kortomis. Finalinio stalo kova prasideda nuo 80-osios įrašo minutės:


VIDEO: GUKPT London 2015 Event #5 £300 NLH Final Day

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius