-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 13

Mažai žinomas vokietis per savaitę iškovojo du prestižinius UKIPT pokerio titulus!

Anglijoje vykusiame Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turo (UKIP) Bristolio etape užsižiebė vokiečio Vojteko Barzantny žvaigždė. Reguliarus internetinio pokerio kambario „PokerStars“ žaidėjas, per vieną UKIPT savaitę iškovojo net du prestižinio turo titulus, pergales jis pelnė „UKIPT Online“ ir UKIPT pagrindiniame turnyre.
Wojtekas_Barzantny
Wojtekas_Barzantny / pokerstarsblog.com nuotr.

Pokerio grupė „Facebook“. Prisijunk ir tu, spausk LIKE.

Dvi pergalės vos per savaitę W.Barzantny savo pokerio kapitalą papildė daugiau nei 160 000 svarų sterlingų.

Viso pasaulio pokerio bendruomenė aptarinėja neįtikėtiną vokiečio Wojteko Barzantny pasirodymą UKIPT Bristolio etapo ringe. Dar savaitės pradžioje naujoji pokerio žvaigždė sėkmingai pasirodė „UKIPT Online“ finalinėje kovoje, kuri vyko Bristolyje prie gyvo pokerio stalo.

Praėjus vos keturioms dienoms, W.Barzantny buvo nesustabdomas ir UKIPT Bristolio etapo pagrindiniame turnyre. 770 svarų sterlingų vertės bilietą į šį turnyrą vokietis dovanų gavo iš turo organizatoriaus, už tai, kad pasiekė finalinį „UKIPT Online“ stalą. Vertingą dovaną pokerio entuziastas pavertė 90 400 svarų sterlingų prizu ir legendine pergale.

„Nerandu žodžių kaip išreikšti savo emocijas, galbūt nerealu ar fantastiška būtų arčiausiai to, kaip jaučiuosi“, – duodamas interviu iškart turnyro finalo kalbėjo W.Barzantny.

Iškovodamas šią pergalę vokietis prisidėjo prie olando Joeri Zandvlieto ir kanadiečio Nicko Abou Risko, kurie vieninteliai iki šiol savo sąskaitose turėjo po du UKIPT titulus. Vos po W.Barzantny pergalės, naująjį čempioną pasveikino N.A.Risko, savo „Twitter“ puslapyje paskelbdamas tokį pranešimą: „Nuoširdūs sveikinimai įspūdingos pergalės proga. Du UKIPT titulai per savaite iš tiesų nepakartojamas rezultatas. Nenoriu nieko sakyti, tačiau verti likusius UKIPT čempionus jaustis apgailėtinai….“.

Lemiamoje dvikovoje W.Barznatny įveikė britą Jamesą Greenwoodą, kuriam atitekusi antroji vietą jo pokerio kapitalą papildė 54 500 svarų sterlingų. Puikų pasirodymą šiame UKIPT etape surengė ir viena iš dailiosios lyties atstovių. Tarp 550 pokerio entuziastų dalyvavusių turnyre, švede Amanda Sidark iškovojo penktąją vietą ir savo pokerio karjeros laimėjimus papildė 19 000 svarų sterlingų. 

Įspūdingas vokiečio rezultatas karūnavo antrąjį UKIPT sezoną. Populiaraus pokerio turo mūšiai iš naujo prasidės ateinantį sausį, kuomet Škotijos sostinėje Edinburge įvyks pirmosios trečiojo UKIPT sezono kovos. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius