Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 17

Naujausiam pokerio šou „Shark Cage“ epizode – gerai pažįstami veidai

Pristatome jums aštuntąją pokerio TV šou „Shark Cage“ dalį, kur dar šeši žaidėjai siekia įveikti pirmąjį etapą ir užsitikrinti vietą prie renginio finalinio stalo. Šį kartą internetinio atrankos turnyro laimėtojui bus labai sunku – prieš jį stoja būrys legendinių pokerio meistrų, tarp kurių ir Lietuvos pokerio legenda.
„Shark Cagee“
„Shark Cagee“

„PokerStars.tv“ kanalo ruošiamame TV šou kartu su Vokietijos pokerio vunderkindu Ole Schemionu, sėkmingiausia pokerio ledi Vanessa Selbst, JAV pokerio superžvaigžde Michaelu Mizrachi ir Rusijos pokerio sunkiasvoriu Artiomu Litvinovu į kova stoja ir dabar jau pasitraukęs iš žaidimo Lietuvos pokerio veteranas Antanas Guoga. „Tony G“ pokerio pasaulyje žinomas mūsiškis šiame šou filmavosi prieš pradėdamas darbą Europos parlamente, tad tai tapo savotišku atsisveikinimu su didžiuoju pokeriu. A.Guoga iš anksto pažadėjo, kad laimėjimo atveju visi pinigai būtų skirti labdarai. Žiūrėkite aštuntąjį epizodą ir sužinokite ar jam pavyko prasibrauti į finalą.

O gal tai padarė  „PokerStars“ kambario kvalifikacinį turnyrą įveikęs Davidas Harrisonas? Paskutiniame atkrentamajame etape paaiškės paskutinysis finalininkas. Kuris iš šešeto užims garbingą vietą sužinosite peržiūrėję aštuntąjį šou epizodą.

VIDEO: Shark Cage Episode 8 | PokerStars

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius