Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 09

Pasaulio pokerio čempionas Ryanas Riessas mokesčiams turės atseikėti daugiau nei 3 milijonus dolerių

Pasaulio pokerio serijos WSOP aistros rimsta. Milžiniškų laimėjimų atstovai ilsisi po kovų maratono, tačiau žiniasklaida vis dar narsto finansines subtilybes. Akivaizdu, kad finalininkai praras milijonus dolerių dėl milžiniškų mokesčių.
Michielas Brummelhuisas ir Ryanas Riessas
Michielas Brummelhuisas ir Ryanas Riessas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Kaip jau skelbėme, naujuoju pasaulio pokerio čempionu tapo amerikietis Ryanas Riessas. Jam pergalė prestižiškiausiame turnyre atnešė svaiginantį – 8 361 570 dolerių laimėjimą. Ne tik jis, bet ir kiti prizininkai mokesčiams turės atseikėti septynženkles sumas.

Pavyzdžiui, naujojo čempiono banko sąskaita nepapilnės net 5 milijonais dolerių – jam teks sumokėti 3 478 818 dolerių mokesčių, tad jam liks 4 880 713.

Didžiulius pinigus praras vicečempionas Jay'us Farberis bei bronzos medaliu pasipuošęs Amiras Lehavotas. Jay Jungtinių Valstijų iždą papildys 2 026 527 doleriais, tuo tarpu Izraelio atstovas praras kiek daugiau nei pusantro milijono dolerių, rašo pokernews.lt

Pilnu laimėjimu pasidžiaugti gali tik prancūzas Sylvainas Loosli. Jis užėmė 4-ąją vietą, tačiau jo galutinė iškovota suma yra didesnė nei Amiro. Sylvainas visiškai neseniai persikėlė gyventi į Didžiąją Britaniją ir taip išvengs mokesčių.

Iš viso, finalinio stalo dalyviai tarpusavyje išsidalino 25 932 167 dolerių. Nuo visos šios sumos teks bendrai susimokėti net 9 642 011 mokesčių.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius