Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 13

Pasaulio pokerio ture Paryžiuje Antanas Guoga žengia į trečią dieną

Pasaulio pokerio turo (WPT) Paryžiaus etape Antanas Guoga tęsia sėkmingą pasirodymą. Antrąją dieną įveikė 63 iš 143 joje startavusių žaidėjų. Mūsiškis, nors ir laikydamas nedidelį žetonų kiekį, prasibrovė iki trečiosios dienos ir tęs kovą dėl prizų. Antrosios dienos žetonų lyderio pozicijoje įsitaisė vokietis Philippas Gruissemas.
Antanas Guoga
Antanas Guoga / Fotodiena/Roberto Dačkaus nuotr.

Antanas Guoga suklupęs 1A dienos metu į kovą grįžo antrosios startinės dienos metu. Antras dublis susiklostė gerokai palankiau ir mūsiškis dienos pabaigoje įsitvirtino lyderių dvidešimtuke. Mūšis antrosios dienos ringe lietuviui taip pat klostėsi neblogai ir, nors jo rankose ir nedidelis žetonų kiekis, vos 47 200 žetonų, vis tik tautietis grįš į trečiąją dieną ir bandys patekti tarp 27 žaidėjų pasidalinsiančių 1 624 500 eurų prizinį fondą.

Iš viso 63 žaidėjai sėkmingai nusitiesė kelią iki trečiosios WPT pagrindinio turnyro dienos. Tarp jų netrūksta ir pokerio žvaigždžių. „PokerStars Pro“ komandos narys Bertrandas „ElkY“ Grospellieris trečiąją dieną pradės laikydamas 33 900 žetonų. 92 100 žetonų trečiosios dienos pradžioje bus Pasaulio pokerio serijos (WSOP) auksinės apyrankės savininko Dominiko Nitsche rankose. Sėkmingai antrosios dienos kovoje pasirodė ir „PokerStars Pro“ Jasonas Mercieris, taip pat JAV pokerio žvaigždės Andrew Lichtenbergeris ir Farazas Jaka bei keletas kitų profesionalų.

Būsimojo WPT Paryžiaus etapo čempiono laukia solidus 400 000 eurų prizas. Tuo tarpu žaidėjai, kurie turnyrą paliks vos prasidėjus prizinėms vietoms, savo sąskaitas papildys 13 305 eurais.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius