Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 20

Paslaptis atskleista: naujuoju „PokerStars Online“ komandos nariu tapo Isaacas Haxtonas

Visą savaitę pokerio entuziastai turėjo galimybę atspėti, kuris pokerio meistras papildys „PokerStars Online“ komandos gretas ir, galų gale, paslapties skraistė buvo praskleista. Naujuoju komandos nariu tapo Isaacas Haxtonas – garsus internetinio pokerio meistras, pokerio dvikovų specialistas ir nuolatinis aukštų įpirkų žaidimų dalyvis.
Isaacas Haxtonas
Isaacas Haxtonas / pokerstarsblog.com nuotr.

Pokerio bendruomenei pristatyti I.Haxtoną reikštų tą patį, kaip Holivudo režisieriams Johnny Deppą. Turbūt neatsiras abejojančių, kad per šešerius metus trunkančią karjerą, amerikietis ne vieną kartą įrodė esąs aukščiausios klasės pokerio profesionalas. Beje, turintis ir savitą žaidimo stilių.

Tą įrodo ir rezultatai. Vien tik gyvuose pokerio turnyruose I.Haxtono laimėjimų suma viršija 4 milijonus dolerių. Tuo metu aukštų statymų internetinio pokerio žaidimuose laimėtos sumos netgi neviešinamos. 

„Nuo šiol dalyvaudamas turnyruose turėsiu rūpinti ne tik savo reputacija. Aš atstovausiu didžiausią pasaulyje pokerio prekinį ženklą. Savaime aišku, tai turi privalumų, tačiau tuo pat metu jaučiu ir didelę atsakomybę“ – sakė I.Haxtonas. 

Amerikiečio pokerio karjera prasidėjo dar 2007 metais, kai „PokerStars Karibų nuotykio“ turnyre jis pasiekė finalinį stalą ir pasidavė tik Ryanui Dautui, finišuodamas antras ir pelnydamas per 860 000 dolerių. Būtent po šios pergalės prasidėjo I.Haxtono kelias į žinomų pokerio žaidėjų elitą. 

„Isaacas Haxtonas yra vienas iškiliausių internetinio pokerio žaidėjų , o priimti „PokerStars“ pasiūlymą jis nutarė todėl, kad tikėjo mūsų kompanija“ – kalbėjo „PokerStars Online“ komandos vadybininkas Dustinas Iannotti – „Mes nuoširdžiai džiaugiamės priimdami šį profesionalą į savo gretas“.

„Kol kas negaliu atskleisti detalių, tačiau priėmimą į komandą pažymėsiu įspūdingu aukštų statymų žaidimu“ – puse lūpų artimiausiais planais dalinosi naujasis „PokerStars Online“ narys. 

Iki šiol I.Haxtonas internete žaisdavo po slapyvardžiu „philivey2694“, tačiau įstojus į komandą jį rasite už naujo pseudonimo – „Ike Haxton“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius