-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 14

Pau Gasolis ir kitos žvaigždės žaidė pokerį, bet labdaringą turnyrą laimėjo profesionalas Danielis Negreanu

Pasaulio pokerio turo (WPT) organizatoriai ėmėsi rengti seriją turnyrų „WPT žaidimas už geresnį pasaulį“. Šių turnyrų metu surinkti pinigai bus aukojami įvairioms labdaringoms organizacijoms.
Danielis Negreanu
Danielis Negreanu / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Pau Gasolis Pokeris

Inauguracinis serijos turnyras įvyko kovo 11-ąją Beverli Hilse. Prie pokerio stalų sėdosi tokios žvaigždės kaip Danielis Negreanu, Vanessa Selbst, Vanessa Rousso, Barry Greensteinas, Liv Boeree ir Maria Ho. Prie turnyro taip pat prisijungė ir pramogų pasaulio atstovai aktorė Maria Bello, krepšininkas Pau Gasolis.

Šimtai pokerio mylėtojų sugūžėjo į labdaringą turnyrą ir galėjo mėgautis žaidimu šalia pulko pokerio žvaigždžių. Įpirka į labdaringą turnyrą siekė 500 dolerių.

Renginyje taip pat buvo surengtas aukcionas bei loterija, o visi surinkti pinigai, kaip jau minėjome, po renginio išdalyti įvairioms labdaringoms organizacijoms.

Dienos pabaigoje paaiškėjo, jog įnauguracinio turnyro nugalėtoju tapo ne kas kitas, o „PokerStars Pro“ komandos narys Danielis Negreanu. Po  pergalės labdaringame turnyre į socialinį tinklapį „Twitter“ Danielis rašė: „Atspėkit kas laimėjo  WPT organizuojamą labdaringą turnyrą „WPT žaidimas už geresnį pasaulį“ ? Jeigu spėjate kad aš – esate genijus. Buvo labai smagu.“

WPT organizatoriai žada ir toliau rengti labdaringus turnyrus. Juo labiau, kad sudalyvauti tokiuose turnyruose pažadėjo ne tik daugelis pokerio profesionalų, bet ir visas būrys tokių žvaigždžių kaip Willas Ferrellas, Woody Harrelsonas, Eva Longoria, Donas Cheadle, ir Jeremy Pivenas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius