Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 06

Paulas Volpe'as nepasidavė „PokerStars Pro“ žvaigždžių spaudimui ir iškovojo pirmąją WSOP apyrankę

Pasaulio pokerio serijos (WSOP) kovose darosi tikrai karšta. Temperatūrą tryliktame serijos turnyre sukėlė „PokerStars Pro“ komandos nariai, finale oponavę pirmosios apyrankės ieškančiam Paului Volpe'ui. Danielis Negreanu ir Jasonas Mercieris stengėsi iš paskutiniųjų, tačiau ryžtingai nusiteikęs P.Volpe nenusileido žvaigždėms ir pasipuošė pirmuoju trofėjumi.
Paulas Volpe'as su apyranke
Paulas Volpe'as su apyranke / Joe Girono nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Dar prieš startuojant WSOP kovoms, D.Negreanu savo „Twitter“ puslapyje tikino, kad yra pasiryžęs šiemet iškovoti bent tris WSOP apyrankes. Tryliktu numeriu pažymėtame pokerio maratono turnyre jis susikūrė puikią galimybę pelnyti pirmąjį trofėjų. Dešimties tūkstančių JAV dolerių įpirkos beribio 2-7 trigubo traukimo pokerio mūšyje užsiregistravo 87 pokerio meistrai. Po dviejų turnyro dienų čia paaiškėjo finalinį stalą pasiekę žaidėjai. Tarp jų buvo ir trys minėti pokerio profesionalai.

P.Voulpe'as, D.Negreanu ir J.Mercieris finalinę kovą pradėjo kaip trijų didžiausių žetonų pilaičių savininkai. Ši situacija nesikeitė ir vieną po kito iš kelio pašalinę likusius varžovus, trys pokerio didmeistriai stojo vienas prieš kitą.

Pirmasis nuo stalo kilo J.Mercieris. Vos prieš kelias dienas asmeniniame tinklaraštyje „PokerStars Pro“ rinktinės žvaigždė rašė: „Man labai patinka šių metų WSOP tvarkaraštis. Mano galva, jis kur kas geresnis nei pernykštis. Ypač esu sužavėtas 10 tūkst. dolerių įpirkos turnyrais, tarp kurių išskirčiau Razz ir 2-7 trigubo traukimo kovas“. Profesionalas netruko įrodyti, kad nekalbėjo tuščiai ir, iškovojęs trečią vietą, savo daugiamilijoninius laimėjimus papildė 99 313 dolerių suma.

Dideles viltis dėl šių metų WSOP rezultatų puoselėja ir D.Negreanu. Į mažą komandą su Philu Ivey susivienijęs „PokerStars Pro“ komandos ambasadorius visiems norintiems siūlė lažintis, kad kuris nors iš jų WSOP būtinai iškovos apyrankę. Šios lažybos sulaukė dėmesio ir šiuo metu keletas entuziastų į prizinį lažybų fondą yra sudėję daugiau nei 5 tūkstančius dolerių.

Joe Girono nuotr./Jasonas Mercieris ir Danielis Negreanu
Joe Girono nuotr./Jasonas Mercieris ir Danielis Negreanu

Pasiekęs lemtingą dvikovą, D.Negreanu suskubo dalinti naujienomis „Twitter“ puslapyje: „Stojų į akistatą kovoje dėl 7-ojo WSOP trofėjaus. Žetonų santykis tarp manęs ir P.Voulpe'o – 1/2 jo naudai. Šią vasarą esu nusiteikęs laimėti tris apyrankės, tikiuosi ši bus pirmoji“.

Tačiau P.Voulpe'as buvo nusiteikęs kiek kitaip. Amerikietis įveikė vieną ryškiausių pokerio žvaigždžių ir pasipuošė pirmąja asmenine WSOP apyranke ibei susižėrė 253 524 dolerių apdovanojimą. D.Negreanu teko guostis antrąja vieta ir 156 674 dolerių prizu.

Iki šiol P.Voulpe'o laimėjimų sąskaitoje buvo per 2,4 mln. dolerių, tačiau tai pirmasis profesionalo trofėjus ir titulas, nepaisant to, kad jis daugybę kartų buvo ne tik WSOP, bet ir Pasaulio pokerio turo (WPT), Europos pokerio turo (EPT) ir kitų didžiųjų pokerio festivalių laureatų sąrašuose.

Tiek D.Negreanu, tiek J.Mercieris savo pasirodymai šioje kovoje liko patenkinti. Abi žvaigždės internete gyrė laimėtoją ir jo pergalę vadino pelnyta.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius