Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 14

Pirmą kartą už Didžiosios Britanijos ribų surengtame UKIPT jėgas išbandė penki lietuviai

Pirmą kartą išvykoje surengtame Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio ture (UKIPT) Marbeloje savo jėgas išbandė penki Lietuvai atstovaujantys pokerio žaidėjai. Vienam jų pavyko prasiskinti kelią iki antrosios turnyro dienos. Antrame mūšio etape mūsiškis varžysis su 240 oponentų.
UKIPT Marbelos turnyras / PokerStarsBlog.com nuotr.
UKIPT Marbelos turnyras / PokerStarsBlog.com nuotr.
Temos: 2 Lietuviai Pokeris

Liutauras Armanavičius, Julius Merkelis, Jurijus Kolesnikovas, Ernestas Lisauskas ir Viktoras Leonovas startinių dienų 1A ir 1B metų kopė į Ispanijos kurorte Marbeloje vykstantį UKIPT festivalio pagrindinio turnyro ringą. 1 100 eurų įpirkos varžybose pirmąjį žingsnį sėkmingai žengė tik V.Leonovas, o kiti mūsiškiai suklupo pirmosios dienos kovoje.

Iš 763 pokerio entuziastų startavusių šiame turnyre, antrąją dieną pasiekė 240. V.Leonovas pasirodymą tęs rankose laikydamas 42 600 žetonų, tuo tarpu lyderio pozicijoje įsikūrusio kanadiečio Nicko Boehlerio sąskaitoje – 231 700 žetonų.

88 šios šventės dalyviai namo išvyks netuščiomis rankomis. Kiekvienas jų pelnys bent 2 015 eurų prizus, o būsimojo laimėtojo laukia net 158 200 eurų apdovanojimas.

UKIPT Marbellos etapas yra ne vien pirmoji turo kova už Didžiosios Britanijos salyno sienų, bet ir pirmasis mūšis ketvirtajame UKIPT sezone. Viso sezono metu šventė aplankys penkis miestus, tarp kurių Anglijos sostinė Londonas ir turo organizatoriaus „PokerStars.net“ būstinė – Meno sala.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius