Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 15

Pirmasis lietuvis neišgyveno Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turo startinės dienos

Dar praėjusią savaitę pokerio entuziastai iš viso pasaulio kovojo Europos pokerio turo Dovilio etapo ringe. Pasibaigus kovai Prancūzijoje, pokerio profesionalai neturi laiko atsikvėpti, nes pokeris nedelsiant buvo perkeltas į Airiją. Čia startavo Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turo (UKIPT) Korko etapas. Pirmojoje pagrindinio turnyro dienoje jau pasirodė ir vienas lietuvis.
Mantas Puidokas
Mantas Puidokas / pokerstarsblog nuotr.

Vykstant trečiajam UKIPT sezonui, šventė sugrįžo į antrąjį pagal dydį Airijoje, Korko miestą, kurį pastarąjį kartą itin sėkmingai sudrebino 2011 metais. Net keturias dienas pokerio entuziastai iš viso pasaulio kovos dėl UKIPT čempiono titulo ir turo trofėjų šalutiniuose festivalio turnyruose. 

Airijoje šiuo metu vieši ir Lietuvos pokerio bendruomenės desantas. Turo organizatoriaus „PokerStars.net“ internetinio pokerio kambaryje bilietus į antrą didžiausią miestą Airijoje iškovojo Paulius Mikaliūnas, Tomas Bassus, žaidėjas slapyvardžiu „dainiauska“ ir Mantas Puidokas. Pastarasis žaidėjas tapo pirmuoju mūsiškiu įžengusiu į šio UKIPT  etapo ringą. 

M. Puidokas pagrindinio festivalio turnyro dienoje 1A prie stalų sėdosi drauge su dar 143 pokerio entuziastais. Kova tautiečiui nesusiklostė taip, kaip norėjosi ir dieną išgyvenusių žaidėjų sąrašę jo pavardės neberadome. Likę mūsiškiai savo jėgas išbandys šiandien, vasario 15 dieną, 1B dienos ringe. Be jau minėtų žaidėjų bus ir daugiau Lietuvos atstovų.  Tai Marius Stauga ir Mindaugas Breskus. Kaip lietuviams sekasi Airijoje, švęsdami Lietuvos nepriklausomybės paskelbimo dieną skaitykite mūsų puslapyje jau rytoj, vasario 16-ąją.

Dieną 1A įveikė 58 žaidėjai, kurių priešakyje žengia vokietis Pascalis Tongi. Jam vieninteliam pirmosios startinės dienos metu pavyko sukaupti šešiaženklę žetonų sumą. Vokiečio sąskaitoje – 124 500 apvaliųjų. 99 400 žetonų uždirbo artimiausias lyderio varžovas atstovaujantis šeimininkams Karlas Thompsonas. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius