-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 06

PPT pokerio turnyre kilo skandalas: žadėto 5 milijonų eurų prizinio fondo nėra

Daugelis pokerio turnyro organizatorių vilioja žaidėjus dideliais garantuotais priziniais fondais. Dažniausiai tai veikia ir milžiniškos garantijos būna peržengiamos gausaus pokerio entuziastų būrio, susirenkančio į milijonus žadančius pokerio renginius. Tačiau tokia strategija pasiteisina ne visuomet.
Justinas Bonomo
Justinas Bonomo / pokerstarsblog.com nuotr.

Šiomis dienomis Kanuose (Prancūzija) vyksta vienas populiariausių pokerio festivalių Europoje – „Partouche“ pokerio turas (PPT). Jau nuo pernai šio festivalio organizatoriai žadėjo, kad šių metų PPT pagrindiniame turnyre garantuotas prizinis fondas bus 5 milijonai eurų. Visgi žaidėjai, įsipirkę į šį turnyrą už 8 500 eurų liko pasipiktinę.

Uždarius registraciją į turnyrą paaiškėjo, kad garantija nebuvo pasiekta, bet turnyro organizatoriai nesivargino išpildyti pažadą ir pridėti trūkstamą sumą, o prizinį fondą paliko tokį, kokį jį suformavo žaidėjai – 4,3 milijono eurų. 700 000 eurų mažesnis nei tikėtasi prizinis fondas papiktino daugelį turnyro dalyvių ir „Twitter“ socialinis tinklas tiesiog sprogo nuo žinučių apie tokį PPT organizatorių poelgį.

Justinas Bonomo, pokerio profesionalas iš JAV: „Visi PPT dalyviai tikėjosi 5 milijonų eurų priziniame fonde. Tačiau dabar turnyro darbuotojai teigia, kad tokios garantijos niekuomet nebuvo. Tačiau internetas kupinas įrodymų. PPT organizatoriai metus laiko žadėjo būtent tokią sumą pinigų priziniame fonde“.

Kiek vėliau pokerio profesionalas pridūrė: „Jeigu PPT organizatoriai ištaisys šią situaciją, jiems bus galima atleisti. Tačiau jeigu šis reikalas bus paliktas taip, asmeniškai aš, niekuomet nebežaisiu šiame festivalyje ir tęsiu savo kalbas apie tai, kaip nesąžininga yra duoti tokius pažadus žaidėjams, o vėliau juos laužyti“.

Tristanas Wade, pokerio profesionalas or auksinės Pasaulio pokerio serijos (WSOP) savininkas: „OHO! Tai „Partouche“ organizatoriai nuo šiol išsižada pažado apie 5 milijonų garantija pagrindiniame turo turnyre?”.

Cliffas  Josephy, Pasaulio pokerio turo (WPT) finalistas, WSOP apyrankės laimėtojas: “Man  nuoširdžiai gaila PPT marketingo direktoriaus, kuris jau netrukus turėtų būti apkaltintas korektūros klaidomis festivalio anonsams skirtose medžiagose”.

Peteris Jettenas, pokerio profesionalas iš Kanados: “Vienas iš svarbiausių asmenų PPT organizatorių tarpe man pasakė, kad tokios garantijos niekuomet nebuvo, tai viso labo marketinginis triukas”.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius