Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 09

„PokerStars“ 2013: kuo ypatingas pokerio bendruomenei buvo praėjęs rugpjūtis

Ne paslaptis, kad pokerio pramonės lyderio „PokerStars“ vardas dažnai siejasi su svarbiausiais pokerio įvykiais pasaulyje. Siūlome jums prisijungti prie mūsų ir nuosekliai apžvelgti, kuo pokerio mėgėjams ir didžiulės „PokerStars“ šeimos nariams išsiskyrė kiekvienas 2013 metų mėnuo. Šį kartą prisiminkime praėjusių metų rugpjūtį.
Jonathanas Bredinas
Jonathanas Bredinas

Praėjusių metų rugpjūtį buvo pagerintas dar vienas „PokerStars.net“ organizuojamos renginių serijos rekordas. Šį kartą veiksmas vystėsi Barselonoje, kur vyko „Estrellas“ pokerio turo (ESPT) kova. ESPT etapo pagrindiniame turnyre, kurio įpirka siekė 1 100 eurų, prisiregistravo 1 798 pokerio entuziastai. Tai didžiausias žaidėjų kiekis turo istorijoje.

Be rezultatų čia neliko ir Lietuvos pokerio bendruomenės pažibos. Aivaras Bradauskas savo pasirodymą baigė 233-oje vietoje (1 760 eurų prizas), Laurynas Levinskas finišavo 170-as (2 130 eurų prizas), Mantas Štikelis suklupo 66-as (3 820 eurų prizas), Tomas Ksenevičius iš mūšio pasitraukė 38-oje vietoje (5 755 eurų prizas), o ilgiausiai tarp mūsiškių tą kartą išgyveno Karolis Sereikia. Jo iškovota 30-a vieta garantavo 6 750 eurų apdovanojimą. Rekordinio turnyro laurų vainiku pasipuošė Vokietis Soenke Jahnas, kurio pelnytas 169 136 eurų prizas iki šiol tebėra vienintelis žaidėjo pasiekimas.

Vasaros pabaigoje pokerio profesionalė Adrienne Rowsome įrodė, kad dienos, kai norėdami dalyvauti internetinio pokerio varžybose, buvote pririšti prie namų ir kompiuterio, jau praeityje. Ji, žaisdama sekmadieninį damų turnyrą „PokerStars“ kambaryje, pergalę pasiekė naudodamasi išmaniuoju telefonu ir mobiliems įrenginiams skirta „PokerStars“ aplikacija.

„Tvirtai žinojau, kad dalyvausiu šiame turnyre, nes prie prizinio fondo tą sykį „PokerStars“ buvo pridėję bilietus į Pasaulio internetinio pokerio čempionato (WCOOP) varžybas. Tokie bilietai buvo garantuoti kiekvienai finalininkei. Negalėjau praleisti tokios progos. Tačiau teko atsidurti jachtoje ir suktis iš situacijos kaip įmanoma. Mobili aplikacija veikė absoliučiai sklandžiai ir aš iškovojau pergalę“, – džiaugėsi istorijos herojė.

Nuostabiai praėjęs rugpjūtis klostėsi ir „PokerStars SportStars“ komandos žvaigždei Rafaeiliui Nadaliui. Teniso dievukas paskutinį vasaros mėnesį palydėjo iškovodamas net du trofėjus. R.Nadalis iškovojo Monrealyje vykusią „Rogers taurę“, o vos po savaitės „Korto Karalius“ laimėjo ir pirmąjį savo karjeroje Sinsinačio atvirųjų teniso pirmenybių trofėjų.

Pergalę, sukėlusią tikrai daug reakcijų visame pasaulyje, aštuntąjį 2013 metų mėnesį iškovojo ir australas Jonathanas Bredinas. Sunkią fizinę negalią turintis pokerio entuziastas iškovojo Azijos ir Naujosios Zelandijos pokerio turo (ANZPT) čempiono titulą, kas jam garantavo 93,6 tūkst. Australijos dolerių apdovanojimą.

Primename, kad sausio 5–14 dienomis mūsų rubrikos eteryje galėsite stebėti lietuviškai įgarsintas tiesiogines vaizdo transliacijas, iš šiuo metu Bahamose vykstančio pokerio festivalio „PokerStars.net Karibų nuotykis“ (PCA). Kad šias transliacijas stebėti būtų dar įdomiau, jau nuo sausio 6 dienos, mūsų „Facebook“ puslapyje rasite ir šiai progai skirtą specialų konkursą. Nepraleiskite progos tapti svarbiausių Europos pokerio įvykių liudininkais ir laimėti šaunių prizų.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius