-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 31

„PokerStars“ 2013: kuo ypatingas pokerio bendruomenei buvo praėjęs vasaris

Ne paslaptis, kad pokerio industrijos lyderio „PokerStars“ vardas dažnai asocijuojasi su svarbiausiais pokerio įvykiais pasaulyje. Siūlome jums prisijungti prie mūsų ir nuosekliai apžvelgti, kuo pokerio mylėtojams ir didžiulės „PokerStars“ šeimos nariams išsiskyrė kiekvienas šių metų mėnuo. Šį kartą prisiminkime besibaigiančių metų vasarį.
Anaras Alekberovas (dešinėje)
Anaras Alekberovas (dešinėje)

„PokerStars“ internetinio kambario vadovai ir darbuotojai, praėjusį vasarį turėjo solidų pretekstą džiaugtis ir švęsti. Jų kuriamas produktas buvo išrinktas geriausiu. Į „Metų internetinio pokerio kambario“ apdovanojimą pretendavo net 15 nominantų, tačiau nė vienas jų nesugebėjo pasirodyti geriau nei „PokerStars“.

Būtent vasarį „PokerStars“ sustiprino savo pozicijas ir gyvų pokerio žaidimų rinkoje. „Naujuoju Las Vegasu“ kartais vadinamame Makao regione Kinijoje buvo atidarytas „PokerStars“ vardo pokerio klubas.

Įspūdingas antrasis 2013 metų mėnuo buvo ir „PokerStarsSportStars“ komandos žvaigždei Rafaeliui Nadaliui. Teniso genijus iš Ispanijos į savo kultivuojamo sporto ringą grįžo po kiek daugiau nei septynis mėnesius trukusios pertraukos. Išsigydęs patirta traumą R.Nadalis grįžo su trenksmu. Mėnesio pradžioje ispanas iškovojo sidabrą Čilės atvirajame teniso čempionate, o vos už poros savaičių dar sykį patvirtino „Korto Karaliaus“ titulą, pelnydamas auksą Brazilijos atvirosiose teniso pirmenybėse.

Vasarį įvyko ir vienos svarbiausių pasaulyje pokerio turų mūšiai Prancūzijoje. Dovilio mieste siautė Europos pokerio turas (EPT). Kaip įprasta, šioje kovoje pasirodė ir gausus būrys pokerio profesionalų. Nenuostabu, kad vienas jų pergalę šventė 10 tūkst. eurų įpirkos „High Roller“ turnyre. Prieš įrašant šį pasiekimą į savo dosjė čekas Vojtechas Ruzicka savo sąskaitoje turėjo prizus iš EPT, Pasaulio pokerio turo (WPT) ir Pasaulio pokerio serijos (WSOP) kovų. Taip pat jam priklausė Pasaulio internetinio pokerio čempionato (WCOOP) vicečempiono ir Vokietijos pokerio čempiono titulai. Tačiau 313 tūkst. eurų apdovanojimas už pergalę EPT Dovilio „High Roller“ turnyre buvo didžiausias kada nors laimėtas čeko prizas.

Tuo tarpu pagrindiniame šio EPT etapo turnyre triumfavo pokerio mėgėjas iš Prancūzijos Remi Castaignonas. Kuklius pokerio rezultatus retkarčiais nuo pat 2007 metų demonstruojantis prancūzas šį kartą nesikuklino ir aplenkęs 781 žaidėjas, 5 300 eurų įpirkos EPT pagrindiniame turnyre susižėrė 770 tūkst. eurų prizą. Reikia paminėti, kad savo vardus tarp šios kovos prizininkų įrašė ir Lietuvos pokerio profesionalai Anaras Alekberovas ir Kristijonas Andrulis.

Tuo tarpu Korko mieste Airijoje 387 pokerio entuziastai kovojo dėl Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turo (UKIPT) čempiono titulo. Šios 770 eurų įpirkos kovos prizininkų sąraše pėdsaką paliko lietuvis Paulius Mikaliūnas, o laurų vainikų pasipuošė airis Thomas Finneranas. Laimėtojui atiteko 55 440 eurų.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius