Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 08

„PokerStars“ 2013: prisiminkime, kuris lietuvis pernai liepą tapo festivalio „Micro Millions“ čempionu

Ne paslaptis, kad pokerio pramonės lyderio „PokerStars“ vardas dažnai siejasi su svarbiausiais pokerio įvykiais pasaulyje. Siūlome jums prisijungti prie mūsų ir nuosekliai apžvelgti, kuo pokerio mėgėjams ir didžiulės „PokerStars“ šeimos nariams išsiskyrė kiekvienas 2013 metų mėnuo. Šį kartą prisiminkime praėjusių metų liepą, kuomet internetinio pokerio padangėje visu ryškumu sužibo vieno lietuvio žvaigždė.
„Micromillions“ finalinis stalas su „stygher“
„Micromillions“ finalinis stalas su „stygher“ / pokerstarsblog.com nuotr.
Temos: 1 Pokeris

2013 metų liepa į Lietuvos internetinio pokerio istoriją įėjo kaip mėnuo, kuomet lietuvis „PokerStars“ kambaryje iškovojo festivalio „MicroMillions“ čempiono titulą. Žemų įpirkų šventės pagrindiniame turnyre, kurio įpirką sudarė 22 doleriai, prisiregistravo 59 213 virtualaus pokerio entuziastų. Tačiau nė vienas iš jų nesugebėjo palenkti Lietuvos vėliavą nešančio „stygher“ atkaklumo ir ryžto. Būtent šis žaidėjas, įveikęs absoliučiai visus savo priešininkus, triumfavo didžiajame turnyre ir kuklią įpirką pavertė visai nekukliu 160 726 JAV dolerių apdovanojimu.

Liepos mėnesį vyko ir Pasaulio pokerio serijos (WSOP) varžybos, kuriose apie save priminė ir „PokerStars Pro“ komandos profesionalai. Humberto Brenesas WSOP metu pagerino asmeninį rekordą ir 72-ą kartą pasiekė prizines pagrindinio turnyro vietas. Tuo tarpu pastarojo komandos draugas Marcelis Luske tapo ištvermingiausiu savo komandos atstovu pagrindiniame WSOP turnyre ir nukeliavo iki 102 vietos bei pelnė 50 752 dolerius. Šioje 10 tūkst. dolerių įpirkos kovoje tarp lietuvių  šauniausiai pasirodė Justas Vaičiulionis, kuris savo pasirodymą baigė 500 vietoje ir iškovojo 24 480 dolerių apdovanojimą.

Primename, kad sausio 5–14 dienomis mūsų rubrikos eteryje galėsite stebėti lietuviškai įgarsintas tiesiogines vaizdo transliacijas, iš šiuo metu Bahamose vykstančio pokerio festivalio „PokerStars.net Karibų nuotykis“ (PCA). Kad šias transliacijas stebėti būtų dar įdomiau, jau nuo sausio 6 dienos, mūsų „Facebook“ puslapyje rasite ir šiai progai skirtą specialų konkursą. Nepraleiskite progos tapti svarbiausių Europos pokerio įvykių liudininkais ir laimėti šaunių prizų.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius