-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 21

„PokerStars“ ateina į pagalbą uragano Sandy aukoms

Neseniai rytinę JAV dalį nusiaubęs uraganas Sandy tūkstančius žmonių paliko be elektros ar net pastogės. Nelaimėliams į pagalbą suskubo ir didžiausia pasaulyje pokerio korporacija „PokerStars“.
Sandy
Sandy / Scanpix/Reuters
Temos: 1 Pokeris

Pokerio grupė „Facebook“. Prisijunk ir tu – sužinok karščiausias naujienas!

Uraganas Sandy negailestingai niokojo rytinę JAV pakrantę, dėl ko tūkstančiai žmonių liko gatvėje. Sunkią akimirką stichijos aukoms pagalbos ranką tiesia ir pokerio gigantas „PokerStars“. „Šilti drabužiai yra vienas svarbiausių ir reikalingiausių dalykų tiems, kurie nukentėjo nuo Sandy. Be elektros ar net pastogės likę žmonės šąla ir nieko negali su tuo padaryti, todėl džiaugiamės galėdami pagelbėti tiems kam to tikrai reikia“, – sakė Pokerio žaidėjų alianso (PPA) atstovas Drew Lesofskis.

Į PPA raginimą padėti nukentėjusiems atsiliepę korporacijos „PokerStars“ atstovai  į pagalbos šauksmą sureagavo operatyviai išsiūsdami į audros nuniokotą regioną šiltų vilnonių drabužių bei užklotų. „Džiaugiamės galėdami bent nedidele dalimi palengvinti Sandy aukų nūdieną, – sakė „PokerStars“ atstovas. – Tikimės, kad mūsų išsiųsti daiktai padės jiems šią sunkią akimirką“.


Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius