Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 02

„PokerStars Pro“ komandos žvaigždė Chadas Brownas pralaimėjo kovą su vėžiu

Pokerio pasaulis gedi „PokerStars Pro“ komandos žvaigždės Chado Browno. 52-jų metų sulaukusio žaidėjo gyvybę pasiglemžė vėžys. Pokerio ir beisbolo žaidėjas, modelis ir aktorius nesugebėjo nugalėti klastingos ligos ir suklupo bekovodamas. Prieš pat žvaigždės mirtį jam įteikta Pasaulio pokerio serijos (WSOP) garbės apyrankė.
Chadas Brownas
Chadas Brownas / pokerstarsblog.com nuotr.

Ch.Browno karjeros prie pokerio stalo laimėjimai viršija 3,6 milijonus dolerių. Meistrą ne sykį matėme Pasaulio pokerio serijos (WSOP), Pasaulio pokerio turo (WPT), Europos pokerio turo (EPT) ir kitų festivalių prizininkų ir finalininkų sąrašuose.

Jeigu tu nori jaustis kaip auka, turi tam teise, tačiau tai nebus geras pasirinkimas. Aš nesijaučiu auka. Turėjau galimybę rinktis ir ja pasinaudojau. Daugybę kartų rinkausi tai, ko norėjau, ir niekas negalėjo man pastoti kelio

Nepaisant to, kad Ch.Brownui daugybę kartų pavyko prasmukti į WSOP finalus, o triskart jis netgi nusiyrė iki pat lemtingų dvikovų, vis tik geidžiamiausio pokerio trofėjaus – auksinės serijos apyrankės – jam iškovoti taip ir nepavyko.

„Nesijaučiu taip, tarsi dėl to, kad man taip ir nepavyko iškovoti WSOP apyrankės, visa mano karjera būtų niekam tikusi, tačiau kažkur giliai tikrai gailiuosi, kad išeinu anksčiau nei sugebėjau tai padaryti“, – paskutinėmis gyvenimo dienomis kalbėjo Ch.Brownas. Vis tik pokerio didmeistris sulaukė galimybės pasipuošti išsvajotu trofėjumi. Prieš pat amerikiečio mirtį WSOP vadovai apdovanojo jį garbės trofėjumi.

„Chadas Brownas buvo pavyzdys mums visiems. Jis buvo ne tik puikus žaidėjas bet ir žmogus, kuris nesėkmes priima blaiviai, o sėkme džiaugiasi saikingai. Nė sykio nesu girdėjęs Chado puikuojantys savo pasiekimais, lygiai taip nė sykio negirdėjau jo skundžiantys dėl nesėkmingų partijų. Už tai jam esu dėkingas“, – sakė pokerio profesionalas ir teoretikas Lee Jonesas.

pokerstarsblog.com nuotr./Chadui Brownui įteikta WSOP garbės apyrankė
pokerstarsblog.com nuotr./Chadui Brownui įteikta WSOP garbės apyrankė

Vieni paskutiniųjų „PokerStars Pro“ rinktinės žvaigždės žodžių buvo: „Jeigu tu nori jaustis kaip auka, turi tam teise, tačiau tai nebus geras pasirinkimas. Aš nesijaučiu auka. Turėjau galimybę rinktis ir ja pasinaudojau. Daugybę kartų rinkausi tai, ko norėjau, ir niekas negalėjo man pastoti kelio“.

Profesionalo gerbėjai internete cituoja šiuos žodžius drauge su užuojauta velionio artimiesiems.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius