Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 04 08

Rozvadove vykstančiame Omaha festivalyje pasižymėjo ir lietuviai

Šiuo metu Čekijos Rozvadovo mieste vyksta banko limito Omahos (PLO) festivalis „The Big Wrap“, kuriame netrūksta kovotojų iš Lietuvos. Ričardas Vymeris penkiaženklį prizą pelnė „€550 WrapUp“ finale, o šiandien vienas lietuvis kaunasi pagrindinio turnyro finalinėje dienoje.
Irena Macesovič / organizatorių nuotr.
Irena Macesovič / organizatorių nuotr.

„The Big Wrap“ €2,350 pagrindiniame turnyre vakar 2 etape kovojo net 11 lietuvių, tačiau tarp 16 stipriausiųjų į 3 dieną pateko vienintelis Arūnas Garunkštis. Informaciją apie lietuvio situaciją ir kitų mūsiškių likimą galite rasti čia. O nuo 15:30 Lietuvos laiku kviečiame stebėti ir tiesioginę transliaciją su žaidėjų kortomis. Beje, vakar nemažą dienos dalį prie TV stalo praleido Irena Macesovič.

Keturi lietuviai pateko tarp prizininkų serijos „€550 WarmUp“ varžybose. Mažesnius prizus atsiėmė Kasparas Klezys, Vytautas Milvydas ir Rytis Taujanskas, o Ričardas Vymeris nužengė iki pat finalo, kur tik skaudi nesėkmė sutrūkdė pakilti aukščiau 5 vietos, už kurią lietuvis gavo per €15K. Svarbiausią lietuvio partiją ir kitus mūsiškių rezultatus rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius