-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 07

SCOOP 2014 čempionate šimtatūkstantines sumas žeriasi pokerio meistrai

„PokerStars“ kambaryje tęsiasi Pavasario internetinio pokerio čempionato (SCOOP) mūšiai. Per pastarąją parą Lietuvos pokerio bendruomenės nariai nesublizgėjo, tačiau paminėti verta „PokerStars Pro“ komandos nario Nacho Barbero bei pokerio profesionalo Sorelio Mizi pasirodymus. Dar viena „PokerStars Pro“ žvaigždė, George Danzeris, savo gerbėjus džiugina vaizdo tinklaraštyje skelbiamomis naujienomis.
George'as Danzeris
George'as Danzeris / pokerstarsblog.com nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Jau anksčiau rašėme apie tai, kad šių metų SCOOP maratonas šauniai prasidėjo daugiastalių pokerio turnyrų didmeistriui iš Lietuvos „LaurisL91“. Šis tautietis 100 tūkstančių litų viršijantį prizą iškovojo 700 dolerių įpirkos beribio Holdem pokerio turnyre. Plačiau apie tai skaitykite čia.

Keletas mūsiškių pasiekė ir antrąsias SCOOP dienas. 5,50 dolerių įpirkos kovoje, kurioje startavo 14 066 žaidėjai, į antrąją dieną grįžo 88 jų. Čia pasirodymą tęsė ir „S1monas“, „Edgaraz“, „hyggeLT“ ir „egisas“. Nė vienam tautiečiui nepavyko nukeliauti iki didžiųjų prizų, o šauniausią pasirodymą tarp mūsiškių surengė „egisas“, kuris finišavo 28-oje pozicijoje, už ką buvo apdovanotas 777 JAV dolerių prizu.

„samirua“ slapyvardžiu pasivadinęs tautietis antrąją dieną pasiekė 55 dolerių įpirkos turnyre, kur startavo tarp 56 išgyvenusių žaidėjų. Tačiau ir šis mūsiškis neužsibuvo antroje SCOOP dienoje. „samirua“ iškovojo 38-ą vietą ir buvo apdovanotas 1 180 dolerių prizu. Iš viso šioje kovoje dalyvavo 2 443 žaidėjai.

Puikius rezultatus SCOOP ringe jau spėjo pademonstruoti ir pokerio žvaigždės. „PokerStars Pro“ komandos narys N.Barbero antrąją vietą iškovojo „Badugi“ pokerio varžybose. 215 dolerių įpirkos mūšyje startavo 311 žaidėjų. 40 jų iš mūšio lauko traukėsi netuščiomis rankomis. Iki pat finalinės dvikovos nukeliavęs argentinietis N.Barbero buvo priverstas nusileisti vokiečiui slapyvardžiu „kuhns89“. SCOOP vicečempiono titulas šiame turnyre buvo vertas 9 019 dolerių, tuo tarpu pirmąją vietą iškovojęs vokietis savo sąskaitą papildė 12 129 dolerių suma. 

Dar vienas pokerio profesionalas, pelnęs SCOOP vicečempiono titulą – S.Mizzi. Kanadietis solidų rezultatą pademonstravo tarp 1 073 žaidėjų, užsiregistravusių 2 100 dolerių įpirkos beribio Holdem pokerio turnyre. Lemtingoje dvikovoje S.Mizzi nusileido Tailando atstovui „bigdog6391“. Antroji vieta pokerio profesionalui garantavo 278 980 dolerių prizą, o čempiono titulu pasipuošusio tailandiečio laukė 386 280 dolerių suma.

VIDEO: SCOOP 2014 Videoblog 1 (EN)

Nesnaudžia ir tie, kuriems SCOOP kovose kol kas nepavyko sužibėti. „PokerStars Pro“ rinktinės narys G.Danzeris savo gerbėjus džiugina video tinklaraščiu, kuriame komentuoja savo ir kolegų pasirodymus SCOOP turnyruose. Pirmuoju angliškai įgarsintu vaizdo įrašu dalinamės ir mūsų rubrikos skaitytojais.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius