-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 08 14

SHRPO seriją Floridoje Matas Cimbolas užbaigė $78 tūkstančių laimėjimu

Šiąnakt Holivudo mieste Floridoje finišavo „Seminole Hard Rock Poker Open“ (SHRPO) serija, kurioje itin aktyviai dalyvavo Lietuvos pokerio pirmūnas Matas Cimbolas. Mūsiškiui pavyko užbaigti seriją skambia nata, pasiekiant paskutinio turnyro finalą.
Matas Cimbolas / organizatorių nuotr.
Matas Cimbolas / organizatorių nuotr.

SHRPO kovas M.Cimbolas pradėjo $5,250 įpirkos pagrindiniu turnyru, kur tarp 809 užėmė 71 vietą ir laimėjo $11,455 prizą. Tačiau toliau viskas ėjosi ne taip gerai. Lietuvis nutarė startuoti $25,500 įpirkos High Roller turnyre, bet net dvi įpirkos nepasiteisino – mūsiškis po skaudžios nesėkmės pasitraukė prieš pat prizus. Plačiau apie Mato pasirodymus šiuose turnyruose skaitykite mūsų bičiulių PokerNews LT apžvalgoje.

Visgi, pačiame SHRPO festivalio finiše lietuviui pavyko prasibrauti iki dar vieno turnyro finalinio stalo ir užbaigti seriją pelningai. $10,000 „Turbo“ baigiamajame turnyre žaidėjai sunešė 117 įpirkų, o $1,1 milijono prizinį fondą dalinosi 15 pajėgiausių varžybų dalyvių.

Gerai startavęs lietuvis itin sėkmingai sužaidė burbulo fazę, kas padėjo devynvietį finalinį stalą pradėti iš antros pozicijos. Bet finale pasitaikė visko. Likus 4 žaidėjams M.Cimbolas BU pozicijoje sustūmė paskutinius 15BB su Q♣J♣, o Stephenas Songas BB pozicijoje atsibudo su A♦Q♦. Flopas Q♠J♥4♣ išvedė mūsiškį į priekį, turnas 9♠ keitė nedaug, bet riveryje kritęs A♥ nutraukė lietuvio žygį 4 pozicijoje už kurią jam atiteko kiek daugiau nei $78 tūkstančių prizas.

SHRPO „$10K Turbo“ finalo rezultatai:
1. Stephenas Songas (JAV) – $285,243
2. Jamesas Romero (JAV) – $250,257
3. Josephas Orsino (JAV) – $121,865
4. Matas CImbolas (Lietuva) – $78,060
5. Noah Schwartzas (JAV) – $58,970
6. Samas Gorsfieldas (JAV) – $48,860
7. Johnas Dollingeris (JAV) – $42,120
8. Wesomas Abdallah (JAV) – $37,065
9. Faridas Jattinas (Kolumbija) – $33,135

Pasibaigus SHRPO serijai M.Cimbolas daug laiko poilsiui neturės. Jis jau ruošiasi skrydžiui į Čekiją, kur Rozvadovo „King’s Casino“ vyksta „Party Poker MILLIONS Europe“ (PPM) serija.

€10,300 įpirkos pagrindinis turnyras prasideda šiandien, bet M.Cimbolui į jo pradžią skubėti nereikia. Vaikinas jau užsitikrino vietą trečioje šių varžybų dienoje interneto skrydžiuose. Trečias etapas jau garantuoja lietuviui ir bent minimalų €20 tūkst. prizą. Jis prisijungs prie gyvai pirmas dvi dienas įveikusių žaidėjų su maždaug 15BB žetonų bokštu.

PPM Europos etapo pagrindiniame turnyre tikimės išvysti ir daugiau lietuvių, o Antanas Guoga ten kaunasi „Triton Poker High Roller“ mūšiuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius