Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 01

Svarbiausių „Seminole Hard Rock Poker Open“ turnyrų finalus kviečiame stebėti tiesiogiai

„PokerStars.tv“ ir 15min.lt vėl kviečia pokerio aistruolius stebėti tiesiogines vaizdo transliacijas iš aukščiausios žaidimo lygos ringo. Šį kartą pristatome angliškai įgarsintas vaizdo transliacijas iš „Seminole Hard Rock Poker Open“ (SHRPO) pirmenybių. Rugsėjo antrąja ir trečiąja dienomis stebėkite pagrindinio „Super High Roller“ turnyro finalus.
Tiesioginė transliacija
Tiesioginė transliacija / seminole-hard-rock-poker-open-calvinayre.com nuotr.
Temos: 2 Tiesiogiai Pokeris

SHRPO tai JAV Floridos valstijoje vykstanti pokerio turnyrų serija, prie kurios organizavimo prisideda ir pokerio industrijos gigantė kompanija „PokerStars“.  Pokerio meistrus į šią kovą vilioja solidžios garantijos ir aukštų įpirkų mūšiai. SHRPO metu vyks 100 tūkstančių dolerių įpirkos „Super High Roller“ turnyras, o pagrindinio šventės mūšio, kurio įpirka siekia 5 300 dolerių,  dalyviams garantuojama, kad priziniame fonde bus bent 10 milijonų dolerių. 

Tiesiogines vaizdo transliacijas iš įspūdingų pokerio mūšių JAV mūsų rubrikos eteryje stebėkite rugsėjo 2-osios, 3-iosios vakarais. Rugsėjo antrąją, nuo 22-os valandos Lietuvos laiku, jūsų dėmesio lauks „Super High Roller“ turnyro finalas, o rugsėjo trečiąją dieną, nuo 20-tos valandos Lietuvos laiku stebėkite pagrindinio turnyro finalo transliaciją. 

Transliacijas tiesiogiai komentuos legendiniai pokerio apžvalgininkai Joe Stapletonas ir Jamesas Hartiganas. Abu šie daugelio pokerio turnyrų balsai turi pakankamai patirties savo darbe, tad galite neabejoti, kad nuobodu tikrai nebus.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius