Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 08 13

„Triton €100K Super High Roller“ kovą Čekijoje užtikrintai pradėjo Antanas Guoga

Garsiuose Čekijos Rozvadovo miestelio „King’s Casino“ lošimo namuose šiuo metu vyksta „Triton €100K Super High Roller“ turnyras. Antanas Guoga pirmą etapą užbaigė su kiek didesniu nei vidutiniu žetonų kiekiu.
Antanas Guoga / organizatorių nuotr.
Antanas Guoga / organizatorių nuotr.

Praėjusią savaitę stebėjome Antaną Guogą Londone vykusios „Triton Super High Roller“ serijos kovose. Lietuvis pirmąsyk karjeroje išmėgino jėgas septynženklės įpirkos turnyre, tačiau pasiekti prizų nepavyko. Tuo tarpu vakar jis pradėjo kovą €100,000 įpirkos „Triton Super High Roller“ turnyre Rozvadove.

Per pirmąją mūšio dieną buvo surinktos 28 įpirkos, bet šis skaičius dar augs, nes vėlyva registracija išlieka atvira visą pirmąjį antros dienos lygį. Antanui Guogai galvoti apie pakartotinę įpirką nereikėjo. Lietuvis netruko išsiveržti į lyderių tarpą ir po gan banguotos dienos baigė pirmą etapą su vidutiniu žetonų kiekiu. Platesnę pirmos dienos apžvalgą su tiksliais visų žaidėjų žetonais skaitykite čia.

Antrąjį etapą taip pat pasiekė tokios pokerio žvaigždės, kaip Philas Ivey, Samas Trickettas bei Igoris Kurganovas, kuris ir žengia lyderio pozicijoje.

„Triton €100K Super High Roller“ Čekijoje yra vienas iš „Party Poker MILLIONS“ (PPM) etapo turnyrų. Jau rytoj Rozvadove prasidės ir €10,300 įpirkos „PPM Europe“ pagrindinis turnyras, kuriame įprastai tikimės išvysti ir daugiau lietuvių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius