2014 03 01

UKIPT Dublino etapo antrosios dienos ringe stebėsime penkių lietuvių pasirodymus

Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turo (UKIPT) dienoje 1B pasirodymus surengė šeši Lietuvai atstovaujantys žaidėjai. Trims jų pakako įgūdžių ir ištvermės peržengti pirmąjį slenkstį ir užsitikrinti vietas antrosios šventės dienos mūšio lauke. Čia išvysime ir Lietuvos pokerio rekordą prieš metus pamušusį Andrių Bielskį.
Andrius Bielskis
Andrius Bielskis
Jau rytoj „PokerStars“ kambaryje įvyks savaitinio turnyro „Sunday Million“ aštuntasis gimtadienis. Pernai, minint septynerių metų sukaktį, pergalę „Sunday Million“ ringe šventė lietuvis A.Bielskis, kurio pelnytas 848 589 dolerių prizas tapo didžiausiu lietuvių iškovotu apdovanojimu internete. Praėjus metams čempionas ne tik ruošiasi vėl šturmuoti vieną didžiausių metų turnyrų internete, bet ir demonstruoja įgūdžius gyvų pokerio turnyrų arenoje.

Diena 1B Dubline, kur ir vyksta 770 eurų įpirkos UKIPT Airijos etapo pagrindinis turnyras, A.Bielskiui klostėsi išties sėkmingai ir jis finišavo rankose laikydamas 59 700 žetonų. Dar geriau žaidimas susiklostė Aleksandrui Voišniui, kuris sukaupė 77 600 turnyro valiutos. Kelia link turo prizų su juo skinasi ir Vytenis Salickas, kurio sąskaitoje 45 700 žetonų. Iš viso dienos 1B tatamį Dubline išbandė šeši lietuviai, tačiau Algirdui Karaliui, Kęstučiui Gecevičiui ir Martynui Valiūnui UKIPT iššūkis buvo neįveikiamas.

Antroje startinėje dienoje pasirodymus surengė ir du „PokerStars Pro“ komandos vėliavnešiai. Visgi, nei ką tik iš atostogų Australijoje grįžusiai Liv Boeree, nei Europos pokerio turo (EPT) čempionui Jake Cody kova šį kartą nesusiklostė. Tačiau ne visus pokerio meistrus persekiojo nesėkmės. UKIPT čempiono titulą dar 2010 metais iškovojęs britas Maxas Silveris, pirmosios dienos ringe užsitikrino žetonų lyderio poziciją. Antrąjį turnyro etapą žvaigždė pradės su 207 300 žetonų kapitalu.

Viso antrąją UKIPT dieną pasiekė 253 iš 682 čia startavusių žaidėjų, tarp kurių ir penki mūsiškiai. Kaip kova Dubline klostėsi Šarunui Merkevičiui ir Ovidijui Vaičikauskui, kurie bilietus į antrąjį mūšio etapą pelnė dienos 1A ringe. skaitykite čia.

Plačiau apie kovas UKIPT Dublino festivalyje papasakosime pirmadienį.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min
 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius