-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2012 02 18

UKIPT Golvėjaus pokerio turnyro antroje dienoje – devyni lietuviai

Penktadienį Golvėjaus mieste Airijoje buvo sužaista Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turo (UKIPT) pagrindinio turnyro antra startinė diena 1B ir į ją užsiregistravo net 400 žaidėjų, tad bendras turnyro dalyvių skaičius pasiekė 698! Tarp 770 eurų įpirką 1B dienoje sumokėjusių žaidėjų buvo ir bent šeši Lietuvos atstovai iš kurių trys žengė toliau.
Liv Boeree pasitraukė iš turnyro
Liv Boeree pasitraukė iš turnyro / pokerstarsblog.com nuotr.
Temos: 1 Lietuviai

Geriausiai sekėsi interneto turnyrų profesionalui Aleksandrui Rusinovui, kuris dienos pabaigoje į maišelį subėrė 66 100 žetonų – dvigubai daugiau nei vidutinis žetonų kiekis. Pailsėję į kovą taip pat grįš kaunietis Neividas Biriukovas (30 900 žetonų) bei Aurimas Kiveris (21 200 žetonų).

Ši trijulė prisijungs prie šešių 1A dieną išgyvenusių tautiečių, tad viso antroje dienoje Lietuvą atstovaus 9 žaidėjai. Didžiausią žetonų bokštą turi Tomas Geležiūnas – jis su 75 tūkst. žetonų startuos iš 6 pozicijos. Karolis Jucius su 67 tūkst. žetonų žengia 25 vietoje, o jau minėtas A.Rusinovas įsitaisė trimis laipteliais žemiau.

Tarp 311 žaidėjų, kovojančių šiandien prasidėjusioje antroje turnyro dienoje taip pat yra Aurimas Klastaitis (35 200), Kęstutis Gricius (34 600), Mindaugas Breskus (27 900) ir Ignotas Vainoras (22 200).

Dešimtoje vietoje su 78 800 žetonų žengia JAV pokerio žvaigždė Kevinas MacPhee, tuo tarpu jo antrojai pusei „PokerStars Pro“ komandos narei Liv Boeree nepavyko išgyventi 1B dienos.

Sudėjus visų dalyvių įpirkas turnyro prizinis fondas išaugo iki beveik pusės milijono eurų, o jo nugalėtojui atiteks įspūdinga 115 tūkst. eurų suma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius