Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 05

UKIPT metu viename turnyre susigrums pokerio profesionalai ir šachmatų meistrai

„PokerStars.net“ kolektyvas organizuoja didžiąją dalį pokerio švenčių Europoje, ne sykį apdovanotas už geriausius pokerio renginius, neužmiega ant laurų ir ieško vis naujų formų, kurios sudomintų ne tik pokerio entuziastus. Spalį vyksiančiame Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turo (UKIPT) etape bus surengtas bendras pokerio ir šachmatų turnyras.
Almira Skripčenko (kairėje) / PokerStarsBlog.com nuotr.
Almira Skripčenko (kairėje) / PokerStarsBlog.com nuotr.
Temos: 2 Šachmatai Pokeris

Spalio 2-6 dienomis Meno saloje viešės UKIPT festivalis. Jo metu žaidėjai bus kviečiami į 14 pokerio turnyrų, tačiau vienas jų turės išskirtinį, iki šiol niekur nematytą formatą. Šios kovos dalyviai startuos ne prie pokerio stalo, o prie šachmatų lentų, kur su savo varžovais susidurs „blitz“ mūšiuose. Kiekvienos partijos metu žaidėjai turės septynias minutes, per kurias privalės įveikti savo oponentą, arba priversti jį išnaudoti visą asmeninį laiką. Šachmatų laimėjimų iškovoję žaidėjai antroje turnyro dalyje turės persvarą. Čia jie susigrums prie beribio Holdem pokerio stalų, o kiekviena pergalė, pelnyta prie šachmatų lentos, garantuos tūkstantį papildomų žetonų prie pradinės žetonų krūvelės.

Turnyre daugiausiai galės dalyvauti 40 žaidėjų, kiekvienas kurių sužais penkias šachmatų partijas, o turnyro čempionas išaiškės prie pokerio stalo. Greitos struktūros turnyrą žaidėjai pradės turėdami mažiausiai 8 tūkstančius žetonų, tad jeigu kam nors pavyks laimėti visas šachmatų kovas, jo sąskaitoje atsidurs 13 tūkstančių turnyro valiutos.

Savo dalyvavimą šioje kovoje jau patvirtino devintąją vietą pasauliniame šachmatų reitinge užimantis prancūzas Maxime Vachieras-Lagrave, pirmoje Didžiosios Britanijos reitingo pozicijoje karaliaujantis Mickey Adamsas, pokerio ir šachmatų meistrė Almira Skripčenko ir didmeistris Laurentas Fressinetas. Čia matysime ir „Supernova Elite“ statusus „PokerStars“ kambaryje turinčius žaidėjus Radoslawą Jedynaką ir Simoną Ansellį.

Entuziastų, besidominčių abejomis sporto šakomis, manymu kol kas šios kovos favoritė yra A.Skripčenko. Damos sąskaitoje – ne tik šachmatų kovose iškovoti titulai, bet ir Pasaulio pokerio turo (WPT) bei Pasaulio pokerio serijos (WSOP) finaliniai stalai, kas įrodo jos įgūdžius prie abiejų žaidimų stalų.

Viliamės, kad šis išskirtinis turnyras gali sudominti ir iš šachmatų pasaulio į pokerį perėjusius Lietuvos profesionalus Anarą Alekberovą, Domantą Klimčiauską ir Taurą Narmontą.

Netradicinis turnyras startuos spalio 3-ąją, kuomet UKIPT ringe bus žaidžiama pagrindinio turnyro diena 1B.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius